بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

بنزما: به عنوان یک مردِ پرافتخار از رئال مادرید رفتم

منبع : مشرق نیوز
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : جمعه 15 فروردین 1404 | 10:48

به گزارش مشرق ، کریم بنزما، مهاجم و کاپیتان الاتحاد عربستان گفت: بازی در اسپانیا و خارج از آن کاملاً متفاوت است. در اینجا (عربستان) همه‌ چیز با رئال مادرید فرق دارد. با وجود این تفاوت اینجا بسیار دشوار است، زیرا شما همیشه باید پیروز شوید.

وی درباره دلیل جدایی‌اش از رئال مادرید در سال ۲۰۲۳ گفت: چرا رئال را ترک کردم؟ چون با باشگاه به هر آنچه می‌خواستم رسیدم. به عنوان یک پسر به رئال آمدم و به عنوان یک مرد با جام‌های فراوان و توپ طلا از این تیم رفتم. تمام رؤیاهایم به حقیقت پیوست.

بنزمای ۳۶ ساله در تابستان ۲۰۲۳ به عنوان بازیکن آزاد به الاتحاد عربستان پیوست. او در ۲۵ بازی این فصل ۱۸ گل به ثمر رساند و ۸ پاس گل داد. قرارداد بنزما با الاتحاد تا تابستان ۲۰۲۶ معتبر است و قیمت او در سایت ترانسفرمارکت ۸ میلیون یورو تخمین زده می‌شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *