بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

اقدام تحسین برانگیز ستاره تراکتور پس از آتش بازی مقابل استقلال + عکس

امیرحسین حسین‌ زاده پس از گلزنی به استقلال خوشحالی انجام نداد

نویسنده : پارس فوتبال ParsFootball.Com
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : شنبه 16 فروردین 1404 | 9:20
امیرحسین حسین‌ زاده پس از گلزنی به استقلال خوشحالی انجام نداد

امیرحسین حسین‌زاده چهره اصلی پیروزی تراکتور مقابل استقلال بود. این بازیکن پس از گلزنی به تیم پیشین خود هم به خوشحالی نپرداخت.

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

امیرحسین حسین‌ زاده حالا یکی از کلیدی‌ ترین بازیکنان تراکتور در فصل جاری است.

حسین‌ زاده در بازی و در جریانی که استقلال با گل به خودی شجاع خلیل‌زاده از میزبانش پیش بود، موفق به دبل شد.

تراکتور در ادماه و در همان نیمه اول، کامبک زد و سه امتیاز بازی فوق حساس با استقلال را بگیرد تا حالا پنج امتیاز با تیم دوم جدول یعنی سپاهان فاصله پیدا کند.

امیرحسین حسین‌ زاده پس از هر دو گلی که مقابل استقلال به ثمر رساند، شادی خاصی انجام نداد. اینگونه به تیم پیشین خود در لیگ برتر احترام گذاشته باشد.

حسین‌زاده با دبل در مسابقه، هشت گله شد و حالا دو امتیاز با آقای گل فعلی لیگ یعنی علی علیپور فاصله دارد.

بد نیست به این نکته هم اشاره کنیم که حسین‌زاده، در کنار اشترکالی، بهترین گلزن تراکتور تا اینجای مسابقات لیگ هم محسوب می‌شود.

امیرحسین حسین‌ زاده پس از گلزنی به استقلال خوشحالی انجام نداد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *