نوسان نتایج ذوب‌آهن فقط به مسائل مالی برمی‌گردد؟


نوسان نتایج ذوب‌آهن فقط به مسائل مالی برمی‌گردد؟

تیم فوتبال ذوب‌آهن در پنج هفته اخیر به صورت یکی در میان نتایج مختلفی تجربه کرده و سرمربی این تیم بابت مسائل مالی شاکی است.

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، تیم فوتبال ذوب‌آهن دیروز در چارچوب هفته بیست‌وپنجم لیگ برتر با نتیجه یک بر صفر از چادرملو اردکان شکست خورد تا هشتمین باخت فصل خود را تجربه کند.

بیشتر بخوانید

از هشت شکست شاگردان ربیعی سه باخت (37.5 درصد کل باخت‌ها) در شش هفته اخیر رقم خورده است. این تیم در پایان هفته بیست‌وپنجم لیگ برتر با 31 امتیاز (حاصل هفت برد، 10 مساوی و هشت باخت) در رتبه هفتم قرار دارد.

حالا پرسش اینجاست چرا نوسان نتایج این تیم زیاد است؟ گاندوها در پنج هفته اخیر دو برد، دو باخت و یک مساوی را تجربه کردند.

در حالی که صورت‌های مالی زیان انباشته باشگاه ذوب‌آهن به 300 میلیارد تومان رسیده، محمد ربیعی سرمربی ذوب‌آهن می‌گوید آنها دستگاه جی پی اس و پاداش ندارند. همچنین زمین تمرین ورزشگاه ملت هم وضعیت مناسبی ندارد و باعث مصدومیت بازیکنان می‌شود.

درصد پرداختی ذوب‌آهن در آخرین روزهای سال 1403 به 50 درصد رسید و قرار است برای انتهای اردیبهشت ماه 1404، چک 20 درصدی دیگری به اعضای تیم تحویل شود که در صورت وصول این چک پرداختی به 70 درصد خواهد رسید.

ضمناً نباید فراموش کرد که طبق ماده 19 دستورالعمل و قانون سقف بودجه فوتبال ایران جمع مزایا و آپشن پرداختی نمی‌تواند بیش از 20 درصد مبلغ پایه قرارداد یک فصل باشد. این موارد هم باید تماماً در گزارش پرداختی‌ها درج شود. احتمالاً منظور ربیعی از پاداش‌ها همان موارد قانونی اما معوقه شده است. 

با این اوصاف و با در نظر گرفتن شرایط اقتصادی، وضعیت دریافتی اعضای تیم ذوب‌آهن خیلی هم بد نیست. نباید فراموش کرد که حسابرس در صورت مالی عنوان کرده که ادامه فعالیت باشگاه ذوب‌آهن در هاله‌ای از ابهام قرار دارد.

انتهای پیام/

واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار ورزشی
اخبار روز ورزشی
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
گوشتیران
triboon
تبلیغات