بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

الدعیع: بنزما در الاتحاد فراتر از بازیکن است

منبع : خبرورزشی
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : یکشنبه 17 فروردین 1404 | 9:40

به گزارش خبرورزشی، کریم بنزما فصل بسیار خوبی را با پیراهن الاتحاد تجربه می‌کند. این بازیکن فرانسوی در فصل نخست حضورش در الاتحاد نتوانست انتظارها را برآورده کند و حتی صدای هواداران این تیم عربستانی را هم درآورد ولی در فصل جاری از بهترین بازیکنان لیگ حرفه‌ای عربستان بوده و توانسته است ۱۷ گل به ثمر برساند تا بیشترین نقش را در صدرنشینی تیمش داشته باشد.

به نقل از اسپورت عربستان، محمد الدعیع، سنگربان اسطوره‌ای فوتبال عربستان، به ستایش از کریم بنزما پرداخت و از نقش بالای او در صدرنشینی الاتحاد سخن یاد کرد. او گفت: به نظرم بنزما برای الاتحاد فراتر از یک بازیکن است و به نوعی نقش مربی تیم را هم در زمین دارد. بنزما توانایی‌های بالایی در گلزنی و کارهای فنی دارد و معتقدم که دستاورد فعلی الاتحاد تا حد زیادی به لطف او بوده است.

الاتحاد با ۶۲ امتیاز در صدر جدول رده‌بندی لیگ عربستان قرار دارد. الهلال با ۵۷ امتیاز در رده دوم و النصر هم با ۵۴ امتیاز در رده سوم جای گرفته‌ است.

الدعیع همچنین پیش‌بینی کرد الهلال در لیگ عربستان بار دیگر جام قهرمانی را بالای سر خواهد برد. او گفت: لیگ هنوز در جریان است و تمامی تیم‌های صدر جدول شانس قهرمانی دارند به جز الاهلی. ولی من پیش‌بینی می‌کنم که در نهایت الهلال قهرمان خواهد شد. با توجه به وضعیت فعلی، اختلاف امتیازها به سود الاتحاد است اما سطح فنی آنها چندان خوب نیست و این باعث می‌شود که فرصت برای همه تیم‌ها به‌ویژه الهلال همچنان باقی باشد. نظر من این است که الهلال در نهایت قهرمان خواهد شد.

بیشتر بخوانید: بنزما فرشته نجات بلان شد؛ الاتحاد در دقایق پایانی از شکست فرار کرد

کافه مدیا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *