۱۸ فروردین ۱۴۰۴، ۱۳:۴۷

عارف در مشهد: تسهیل امکانات در مسیر زیارت وظیفه معنوی نظام است

عارف در مشهد: تسهیل امکانات در مسیر زیارت وظیفه معنوی نظام است

مشهد - معاون اول رئیس جمهور گفت: تسهیل و فراهم آوردن امکانات جامعه در مسیر زیارت، وظیفه معنوی نظام است.

به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا عارف ظهر دوشنبه در نخستین جلسه کارگروه ملی زیارت در جوار بارگاه منور رضوی اظهار کرد: امیدواریم با برکت و انگیزه معنوی‌ای که از این سفر می‌گیریم کارهای ارزشمندتری انجام داده و خدمتگزار صادقی برای مردم باشیم.

معاون اول رئیس جمهور با بیان اینکه انقلاب ما به عنوان یک انقلاب فرهنگی باید برای برآوردن حداقل‌های نیاز جامعه در امر فرهنگی تلاش کند، گفت: البته به عنوان حاکمیت ما قیم مردم نیستیم بلکه خدمتگزار مردم هستیم و باید برای برآورده کردن مطالبات جدی مردم در زمینه‌های مختلف از جمله زیارت اماکن مقدس، با تمام توان پای کار بیاییم و مطمئن باشیم که نتایج بسیار خوبی برای جامعه دارد.

وی افزود: این جلسه چهاردهمین جلسه کارگروه است و امیدواریم به برکت چهارده معصوم نتایج این نشست بسیار ارزشمند باشد و راه برای کارهای جدی هموارتر شود.

عارف بیان کرد: تسهیل و فراهم آوردن امکانات جامعه در مسیر زیارت، وظیفه معنوی نظام است اما نباید این امر تنها به چهار مکان مقدس در چهار استان محدود شود بلکه باید در حد توان به زیارت دیگر اماکن متبرکه هم توجه شود.

کد خبر 6427504

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha