بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

حاصل شوک دادن آقایان، سیزدهم شدن استقلال بود/ جادوگران به این دلیل سراغ من و سرمربی استقلال نیامدند

منبع : خبرورزشی
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : دوشنبه 18 فروردین 1404 | 21:44

به گزارش خبر ورزشی، امیررضا واعظی آشتیانی که تحت عنوان مدیرعامل با استقلال عنوان قهرمانی در رقابت‌های لیگ هشتم حرفه‌ای را جشن گرفت، طی مصاحبه‌ای اختصاصی با خبر ورزشی می‌گوید مدیران کنونی این باشگاه نتوانسته‌اند مجموعه را از بحران خارج کنند.

استقلال همچنان خوب نتیجه نمی‌گیرد و برخی از هواداران این تیم بابت این نتایج کادر مدیریتی را هم مقصر می‌دانند. نظر شما در این مورد چیست؟

چند ماه قبل گفتم و الان هم دوباره تکرار می‌کنم کنار گذاشتن جواد نکونام کار اشتباهی بود و اثرات آن تصمیم اشتباه، این روزها خود را نشان می‌دهد. هنوز یادمان نرفته در لیگ هفتم حرفه‌ای مرحوم ناصر حجازی را کنار گذاشتند و به قول خودشان می‌خواستند به تیم شوک وارد کنند اما حاصل شوک آقایان سیزدهم شدن استقلال در آن فصل بود! رتبه‌ای که متاسفانه تیم در شرایط کنونی هم فاصله چندانی با آن ندارد. استقلال الان با یک بحران روحی مواجه شده و اتفاقاً کادر مدیریتی باید در چنین شرایطی ورود کرده و تیم را از وضعیت فوق خارج کند.

به نظر شما مدیران کنونی استقلال می‌توانند چنین کاری را بکنند؟

اگر بلد بودند که تیم را از بحران خارج می‌کردند. وقتی سطح مدیریت در یک باشگاه نزول پیدا می‌کند، مشکلات بیش از پیش نمایان می‌شود. به قول معروف وقتی شما باد بکارید، حتماً توفان درو می‌کنید. در چنین شرایطی دیگر چه انتظاری می‌توان داشت.

باید پذیرفت که لیگ برتر در این فصل برای استقلال تمام شده و صرفاً جام حذفی باقی مانده است اما به نظرتان چارت مدیریتی استقلال در فصل آینده می‌تواند یک مجموعه قدرتمند و هوادار پسند بسازد؟

برای پاسخ به این سوال شما روی مصاحبه آقای بوژوویچ زوم می‌کنم. سرمربی استقلال در یکی از آخرین گفتگوهای خود با صراحت گفته این تیم بالانس نیست. به نظرم حرف ایشان کاملاً تعریف شده و درست است چون استقلال واقعاً بالانس نیست و این ناهماهنگی در تمام عرصه‌ها به چشم می‌آید. حرف او منطقی است چون شرایط این روزهای استقلال را به وضوح می‌بینیم. به نظرم استقلال الان تبدیل به یک کارخانه مدیر خراب کن شده و حتی اگر پدر علم مدیریت را هم بیاوریم نمی‌تواند در شرایط کنونی و با وضعیت موجود مشکلات استقلال را حل کند. اگر این مشکلات باقی بماند و وضعیت عوض نشود، به نظرم شرایط استقلال در فصل آینده نیز متاسفانه تغییر چندانی نخواهد کرد.

و به عنوان سوال آخر، این روزها بحث جادوگری دوباره در فوتبال ایران مطرح شده است. آیا در دورانی که شما مدیرعامل باشگاه استقلال بودید، افراد مدعی سحر و جادو با شما یا سرمربیان استقلال نیز به صورت مستقیم یا غیر مستقیم وارد مذاکره شدند؟

اصلاً و ابداً مطلقاً چنین اتفاقی رخ نداد و هیچ جادوگری به من یا آقای مرفاوی پیغام نفرستاد. مدعیان سحر و جادو سراغ من و سرمربی وقت استقلال نیامدند چون خودشان می‌دانستند در این فوتبال باید سراغ چه کسانی بروند. در کمال احترام معتقدم کسانی که مدعی شده‌اند جادوگرها به سراغشان آمده و با آنها جلسه گذاشته‌اند باید به این پرسش جواب بدهند که افراد مدعی سحر و جادو چه چیزی در وجود آنها دیدند که توانستند نزدیکشان شده و به صورت مستقیم پیشنهاد خود را مطرح کنند!؟

بیشتر بخوانید:سرمربی استقلال به من گفت مجتبی جباری را نمی‌خواهم/ کسی که به اسم هوادار آمده بود، حالا در استقلال سمت گرفته است!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *