سیاسی

گفت‌وگوی تلفنی وزرای دفاع عربستان و امریکا درباره تحولات منطقه

وزیر دفاع عربستان سعودی و همتای امریکایی او، در تماسی تلفنی روابط مستحکم دو کشور، تحولات منطقه و چشم‌انداز همکاری‌های دفاعی را بررسی کردند.

میدل ایست نیوز: «خالد بن سلمان»، وزیر دفاع عربستان سعودی و «پیت هگست» همتای امریکایی او، در تماسی تلفنی روابط مستحکم دو کشور ، تحولات منطقه و چشم‌انداز همکاری‌های دفاعی را بررسی کردند.

به گزارش الریاض، «پیت هگست» وزیر دفاع امریکا در تماسی تلفنی با خالد بن سلمان بن عبدالعزیز، وزیر دفاع عربستان سعودی تحولات منطقه و همکاری های دو جانبه را مورد بحث و تبادل نظر قرار دادند.

در این تماس، روابط عربستان سعودی و امریکا، چشم‌اندازهای همکاری در زمینه دفاعی، تحولات اوضاع منطقه‌ای و تلاش‌های صورت گرفته در این راستا، دیدگاه دو کشور دوست در حمایت از امنیت و ثبات منطقه و جهان و همچنین موضوعات مورد اهتمام و علاقه مشترک دو طرف مورد بررسی قرار گرفت.

منبع
الریاض

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

8 + شانزده =

دکمه بازگشت به بالا