• سه‌شنبه / ۱۹ فروردین ۱۴۰۴ / ۱۱:۲۴
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1404011909134
  • خبرنگار : 50663

رئیس مجمع نمایندگان خراسان رضوی:

تعاملات میان استانداری و نمایندگان مجلس کافی نیست

تعاملات میان استانداری و نمایندگان مجلس کافی نیست

ایسنا/خراسان رضوی رئیس مجمع نمایندگان خراسان رضوی با اشاره به نوع تعامل موجود میان نمایندگان و استاندار، گفت: تعامل فعلی بیشتر حالت خنثی دارد؛ یعنی اگرچه روابط دوستانه است اما خروجی مؤثری برای استان ندارد.

محسن زنگنه در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به عملکرد ۶ ماهه غلامحسین مظفری در استانداری خراسان رضوی، اظهار کرد: جناب مظفری با پیشینه‌ای قابل‌توجه در حوزه‌هایی چون بانک شهر، مناطق آزاد، فرمانداری شهرستان‌ها و سابقه نمایندگی مجلس، با امیدواری بسیاری از فعالان اقتصادی وارد استانداری شد. بسیاری از بخش‌های اقتصادی استان انتظار تحرک و پویایی بیشتری در این دوره دارند.

وی با اشاره به اقدامات مثبت مظفری افزود: سفرهای خارجی با همراهی اتاق بازرگانی و برگزاری نشست کمیته‌های تخصصی عضو سازمان همکاری‌های اقتصادی (اکو) در استان، از نقاط قوت دوره مدیریتی جناب مظفری محسوب می‌شود. با این حال، انتظارات نمایندگان استان، به‌ویژه در حوزه‌های زیرساختی چون آب، راه و توسعه متوازن هنوز تحقق نیافته است و تحرکات لازم در این حوزه‌ها دیده نمی‌شود.

رئیس مجمع نمایندگان خراسان رضوی ادامه داد: خراسان رضوی همچنان در شاخص‌های زیربنایی رتبه‌های پایینی در کشور دارد و با توجه به پیشینه اجرایی و تقنینی استاندار، انتظار می‌رفت در تعامل با نمایندگان و بهره‌گیری از ظرفیت‌های موجود بسیار مؤثرتر عمل کنند. متأسفانه همچنان انفکاک و فاصله میان دستگاه اجرایی استان و نمایندگان مجلس وجود دارد و شرایط نسبت به گذشته تفاوت چندانی نکرده است.

زنگنه با اشاره به نوع تعامل موجود میان نمایندگان و استاندار، بیان کرد: تعامل فعلی بیشتر حالت خنثی دارد؛ یعنی اگرچه روابط دوستانه است اما خروجی مؤثری برای استان ندارد. تعامل مؤثر باید مبتنی بر مطالبه‌گری، جلسات کارشناسی و همکاری فعال در حل مسائل کلان باشد.

وی اضافه کرد: حتی در مهم‌ترین بزنگاه استان یعنی تدوین و تصویب بودجه سالانه که می‌تواند مسیر توسعه استان را تغییر دهد، تعامل هدفمند و مؤثری بین مجمع نمایندگان و استانداری شکل نگرفت. این وضعیت، در تضاد با انتظار اولیه نمایندگان از جناب مظفری است که تصور می‌رفت با سابقه مجلس، تعامل با نمایندگان را تقویت کند.

رئیس مجمع نمایندگان خراسان رضوی افزود: بخشی از ضعف تعامل میان دو مجموعه تاریخی است، اما انتظار می رود با حضور آقای مظفری این گره گشوده شود. در حال حاضر با گذشت ۶ ماه از آغاز مسئولیت ایشان، وضعیت تعاملات بین استانداری و مجمع نمایندگان، در بهترین حالت در همان نقطه قبل باقی مانده است.

زنگنه با طرح این ادعا که در خراسان رضوی، دخالت گروه‌های سیاسی در انتخاب مدیران کل و فرمانداران به یک بدعت تبدیل شده است، گفت: در حالی که در سایر استان‌ها این روند به این شدت مشاهده نمی‌شود؛ ادامه این رویکرد موجب تضعیف شایسته‌سالاری و لطمه به ظرفیت‌های واقعی استان خواهد شد. 

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha