پاکستان بار دیگر خواستار خلع سلاح طالبان توسط آمریکا شد

پاکستان بار دیگر خواستار خلع سلاح طالبان توسط آمریکا شد

وزیر خارجه پاکستان در بحبوحه تشدید تنش‌های کابل و اسلام‌آباد، در گفتگو با همتای آمریکایی خود بار دیگر مسئله خلع سلاح طالبان را مطرح کرد.

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، «محمد اسحاق دار» وزیر خارجه پاکستان در تماس تلفنی با «مارکو روبیو» وزیر خارجه آمریکا بار دیگر خواستار بازپس‌گیری تجهیزات نظامی جامانده آمریکا از طالبان شد.

بر اساس بیانیه وزارت خارجه پاکستان، اسحاق دار در این تماس مسئله تجهیزات نظامی جامانده آمریکا در افغانستان را مطرح کرده و روبیو نیز «بر ضرورت حل‌وفصل مسئله تجهیزات نظامی باقی‌مانده ایالات متحده در افغانستان توافق داشت».

پاکستان در حالی خواستار بازپس‌گیری تجهیزات نظامی جامانده در افغانستان که این درخواست عملاً به معنای خلع سلاح تدریجی طالبان است، زیرا بخش عمده‌ای از زرادخانه و تجهیزات نظامی موجود در دست طالبان، همان ادواتی هستند که پیش‌تر توسط آمریکا برای ارتش دولت پیشین افغانستان فراهم شده بود.

بیشتر بخوانید

پیش‌تر نیز، «شفقت علی خان» سخنگوی وزارت خارجه پاکستان از آمریکا خواسته بود تا برای «صلح منطقه‌ای» سلاح‌های جامانده آمریکا هنگام خروج شتاب‌زده از افغانستان را از طالبان پس بگیرد.

وی در یک نشست خبری اظهار داشت وجود این سلاح‌ها در افغانستان به مسئله‌ای مهم علیه صلح و ثبات منطقه‌ای تبدیل شده است.

انتهای پیام/.

واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار بین الملل
اخبار روز بین الملل
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
طبیعت
میهن
گوشتیران
triboon
تبلیغات