۱۹ فروردین ۱۴۰۴، ۱۴:۳۸
کد خبر: 85797663
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

هر ۲ نماینده شمشیربازی در المپیک دانش‌آموزی روی سکو رفتند

تهران- ایرنا- دختر نوجوان سابریست ایران مدال برنز بازی‌های المپیک دانش‌آموزی دست یافت. پیش از این دیگر نماینده کشورمان در شمشیربازی نیز مدال نقره گرفته بود.

به گزارش ایرنا، بازی‌های المپیک دانش‌آموزی (ژیمنازیاد) از روز یکشنبه ۱۷ فروردین در زلاتیبور صربستان آغاز شد که در جریان این مسابقات امروز (سه‌شنبه) کیمیا هدایتی دومین نماینده شمشیربازی ایران روی پیست رفت و با غلبه بر حریفانی از جمهوری آذربایجان، برزیل و صربستان به نیمه‌نهایی رسید.

وی در این مرحله مقابل سابریست اهل رومانی قرار گرفت و با قبول شکست در این دیدار به مدال برنز دست پیدا کرد. این نخستین مدال دختران ایران در ژیمنازیاد بود.

پیش از این متین شاهدی موفق شد مدال نقره را کسب کند تا نخستین مدال کاروان ایران را به نام خود ثبت کرده باشد.

بدین ترتیب شمشیربازی ایران با ۲ نماینده در المپیک دانش‌آموزی موفق شد رکورد صد درصد مدال‌آوری را به ثبت برساند.

مسابقات ژیمنازیاد ۱۶ الی ۲۵ فرورین‌ماه در شهر زلاتیبور صربستان برگزار می‌شود که در این مسابقات ۳۵۳۵ ورزشکار در ۲۵ رشته به مصاف هم خواهند رفت‌.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha