۱۹ فروردین ۱۴۰۴، ۱۷:۲۳
کد خبرنگار: 882
کد خبر: 85797803
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

شهروند آمریکایی با فضاپیمای روسی به ایستگاه بین‌المللی فضایی رسید + فیلم

مسکو- ایرنا- سازمان فضایی روسیه اعلام کرد که فضاپیمای سرنشین‌دار "سایوز ام‌سی ۲۷" را  روز سه‌شنبه ۱۹ فروردین ۱۴۰۴ به همراه دو فضانورد روسی و یک فضانورد آمریکایی به ایستگاه بین‌المللی فضایی منتقل کرده است.

به گزارش ایرنا از اسپوتنیک، پرتاب این فضاپیما با موشک حامل "سایوز ام‌سی ۲۷" از سکوی پرتاب در پایگاه فضایی روسی بایکونور در قزاقستان صورت گرفت.

00:00
00:00
Download

شهروند آمریکایی با فضاپیمای روسی به ایستگاه بین‌المللی فضایی رسید + فیلم

مسافران این فضاپیما در قالب هفتاد و سومین سفر طولانی‌مدت به ایستگاه فضایی بین‌المللی رسیدند.
زمان سفر سرگئی ریژیکوف و الکسی زوبریتسکی فضانوردان روسی و جاناتان کیم فضانورد ناسا به مدت حدود سه ساعت به طول انجامید.

00:00
00:00
Download

بنا بر این گزارش، فضانوردان فضاپیمای سایوز پس از نزدیک شدن به ایستگاه فضایی بین‌المللی و برقراری اتصال، دریچه‌ها را باز کردند و مورد استقبال فضانوردان حاضر در این ایستگاه شدند.
آنها قرار است به مدت ۲۴۵ روز تا ۹ دسامبر ۲۰۲۵ برابر با ۱۸ آذر ۱۴۰۴ در ایستگاه فضایی به انجام مأموریت خود بپردازند.

00:00
00:00
Download

خبرگزاری رویترز نیز در گزارشی از اعزام فضانوردان روسی و آمریکایی با فضاپیمای روسیه به عنوان نمونه‌ای از همکاری طولانی مسکو – واشنگتن در عرصه فضایی یاد کرد.
بنا بر این گزارش، پس از باز شدن دریچه‌ها، کیم فضانورد آمریکایی و دو فضانورد روسی در حال لبخند زدن و همراهان خود در ایستگاهی نشان داده شدند که اکنون ۱۰ سرنشین شامل چهار فضانورد ناسا، پنج روس و یک فضانورد ژاپنی تاکویا اونیشی در آن حضور دارند.

شهروند آمریکایی با فضاپیمای روسی به ایستگاه بین‌المللی فضایی رسید + فیلم

ناسا در بیانیه‌ای اعلام کرد: جاناتان کیم فضانورد آمریکایی در طول حدود هشت ماه اقامت خود در ایستگاه فضایی، تحقیقات علمی در زمینه توسعه فناوری، علوم زمین، زیست‌شناسی، تحقیقات انسانی و موارد دیگر انجام خواهد داد.
در این پیوند، کریل دیمیتریف رئیس صندوق سرمایه گذاری مستقیم روسیه که هفته گذشته در سفر به واشنگتن به عنوان فرستاده پوتین برای از سرگیری روابط آمریکا و روسیه تلاش کرد، در این باره گفت: اعزام فضانوردان دو کشور آخرین نمونه از یک رابطه پایدار بود که پیشینه آن با سال ۱۹۷۵ میلادی باز می‌گردد.
دمیتریف پیش از این از امکان سرمایه‌گذاری مشترک روسیه و آمریکا در قطب شمال و توسعه خاک‌های کمیاب روسیه، گفته است که مسکو می‌تواند یک نیروگاه هسته‌ای کوچک را برای مأموریتی به مریخ که توسط ایلان ماسک کارآفرین میلیاردر و مدیرعامل اسپیس‌ایکس برنامه‌ریزی شده است، تامین کند.
بنا بر این گزارش، نخستین مأموریت فضایی بین‌المللی در آن سال به صورت مشترک توسط ایالات متحده و اتحاد جماهیر شوروی سابق انجام شد که نماد تنش‌زدایی در دوران جنگ سرد بود.
رویترز در ادامه نوشت: باوجود تحریم‌های گسترده ایالات متحده آمریکا علیه مسکو به دلیل عملیات ویژه نظامی روسیه در اوکراین، فضا یکی از زمینه‌هایی است که همکاری در آن ادامه یافته است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha