پنج روز توقیف خودرو با سرعت غیر مجاز بیش از ۵۰ کیلومتر


پنج روز توقیف خودرو با سرعت غیر مجاز بیش از 50 کیلومتر

معاون عملیات پلیس راهور تهران بزرگ از پنج روز توقیف خودرو با سرعت غیر مجاز بیش از ۵۰ کیلومتر خبر داد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، سرهنگ احسان مومنی، معاون عملیات پلیس  راهور تهران بزرگ، اظهار کرد:  با هدف ارتقای ایمنی جاده‌ها در طول سال تمامی طرح های نوروزی ادامه خواهند داشت، اما یکی از اقدامات جدید و مهم، آغاز اجرای طرح «قرارگاه سرعت» است.

وی افزود: بر اساس این طرح، در گذشته رانندگانی که بیش از 50 کیلومتر بالاتر از حد مجاز سرعت داشتند، ابتدا طی دو مرحله به کلاس‌های آموزشی دعوت می‌شدند و در صورت تکرار تخلف، پرونده آن‌ها به مراجع قضایی ارجاع می‌شدند.

معاون عملیات پلیس  راهور تهران بزرگ گفت: اما در طرح جدید، با رانندگانی که بیش از 30 کیلومتر از حد مجاز سرعت عبور کنند ، (اگر سرعت مجاز در یک محور 80 کیلومتر بر ساعت باشد و فرد با سرعت 110 کیلومتر براند)  برخورد فوری انجام می‌شود و در این حالت بدون ارجاع به کلاس آموزشی، دستور توقیف مستقیم خودرو صادر و  همچنین پیامک اخطار برای مالک خودرو ارسال خواهد شد. این خودرو پس از 3 روز توقیف در پارکینگ، در صورت رفع اثر تخلف، امکان ترخیص خواهد داشت.

بیشتر بخوانید

سرهنگ مومنی ادامه داد: در موارد شدیدتر، یعنی زمانی که سرعت غیرمجاز بیش از 50 کیلومتر از حد مجاز ، پیامک شکایت به مالک ارسال و خودرو به مدت 5 روز در پارکینگ توقیف شده و پس از گذراند مراحل قانونی امکان ترخیص برای وسیله نقلیه وجود خواهد داشت.

وی در پایان خاطر نشان کرد: این اقدام جدید پلیس راهور با هدف کاهش سوانح جاده‌ای، افزایش بازدارندگی و ارتقای فرهنگ ترافیکی در سطح شهر طراحی و اجرایی شده است.

انتهای پیام/

واژه های کاربردی مرتبط
حج و زیارت
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار اجتماعی
اخبار روز اجتماعی
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
طبیعت
میهن
گوشتیران
triboon
تبلیغات