NewsletterخبرنامهEventsمناسبت هاپادکست هاویدیوAfricanews
Loader
ما را پیدا کنید
آگهی

آمریکا پیش از مذاکرات، تحریم‌های تازه‌ای علیه برنامه هسته‌ای ایران وضع کرد

برنامه‌ هسته‌ای ایران
برنامه‌ هسته‌ای ایران Copyright Vahid Salemi/Copyright 2019 The AP. All rights reserved.
Copyright Vahid Salemi/Copyright 2019 The AP. All rights reserved.
نگارش از یورونیوز فارسی
تاریخ انتشار
هم‌رسانی این مطلبنظرها
هم‌رسانی این مطلبClose Button

در آستانه مذاکرات حساس میان آمریکا و ایران، ایالات متحده روز چهارشنبه از اعمال تحریم‌های جدید علیه برنامه هسته‌ای تهران خبر داد.

آگهی

وزارت خزانه‌داری آمریکا اعلام کرد که پنج نهاد از جمله سازمان انرژی اتمی ایران و یک فرد را به دلیل فعالیت‌های مرتبط با برنامه هسته‌ای این کشور تحریم کرده است.

این اقدام تازه نشانه‌ای از افزایش فشار واشنگتن پیش از مذاکراتی است که قرار است روز شنبه در عمان برگزار شود.

به نظر می‌رسد تحریم‌های اخیر بیشتر جنبه نمادین داشته باشد، زیرا آمریکا پیش از این تحریم‌های گسترده‌ای علیه ایران و به‌ویژه برنامه هسته‌ای این کشور اعمال کرده است.

اسکات بسنت، وزیر خزانه‌داری آمریکا در بیانیه‌ای گفت: «پیگیری بی‌محابای رژیم ایران برای دستیابی به سلاح هسته‌ای همچنان تهدیدی جدی برای آمریکا و خطری برای ثبات منطقه و امنیت جهانی است.» او تاکید کرد که واشنگتن «هر تلاشی از سوی ایران برای پیشبرد برنامه هسته‌ای را مختل خواهد کرد.»

ایران همواره تاکید کرده که به دنبال ساخت سلاح هسته‌ای نیست. نهادهای اطلاعاتی آمریکا نیز تاکنون به این نتیجه نرسیده‌اند که ایران تصمیم به ساخت سلاح اتمی گرفته باشد، اما هشدار داده‌اند که تهران در صورتی که تصمیم‌ به چنین کاری بگیرد به سرعت می‌تواند موفق به ساخا سلاح هسته‌ای شود.

دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا پس از بازگشت به کاخ سفید، بارها خواستار ازسرگیری مذاکرات درباره برنامه هسته‌ای ایران شد و هشدار داد که اگر تهران حاضر به مذاکره نشود برای اقدام نظامی تردید نخواهد کرد. او همزمان سیاست «فشار حداکثری» را فعال کرده و هدف خود را رساندن صادرات نفت ایران به صفر اعلام کرده است. 

بنیامین نتانیاهو، نخست‌ وزیر اسرائیل، روز سه‌شنبه گفته بود که اگر مذاکرات بیش از حد طول بکشد، اقدام نظامی «اجتناب‌ناپذیر» خواهد بود.

به اینستاگرام یورونیوز فارسی بپیوندید

ایران و آمریکا روز شنبه در مسقط، پایتخت عمان دور نخست گفتگوهای خود را برای حل و فصل تنش موجود میان دو کشور آغاز می‌کنند.

رفتن به میانبرهای دسترسی
هم‌رسانی این مطلبنظرها

مطالب مرتبط

مذاکرات «مستقیم یا غیرمستقیم» در عمان؛ آیا مسقط تهران و ترامپ را به یکدیگر نزدیک خواهد کرد؟

بیم‌ها و امیدهای اقتصاد جهانی؛ مذاکرات آمریکا و چین درباره تعرفه‌ها در ژنو آغاز شد

مجله شامگاهی؛ از گزارش جدید بانک جهانی درباره وضعیت اقتصادی ایران تا آزمایش‌های موشکی جدید کره شمالی