۲۰ فروردین ۱۴۰۴، ۲۰:۵۶
کد خبرنگار: 5593
کد خبر: 85798981
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

پروندهٔ خبری

وزارت بهداشت غزه: از ۳۸ بیمارستان تنها ۱۸ بیمارستان به صورت جزئی فعال است

تهران- ایرنا- مدیر کل وزارت بهداشت غزه با اشاره به وخامت اوضاع بیمارستان‌های نوار غزه، گفت که از مجموع ۳۸ بیمارستان، تنها ۱۸ بیمارستان به صورت جزئی در حال فعالیت است.

به گزارش چهارشنبه شب ایرنا، «منیر البرش» مدیر کل وزارت بهداشت غزه با اشاره به اینکه تنها ۱۸ بیمارستان از مجموع ۳۸ بیمارستان به صورت جزئی فعال است، گفت که کمبود واحدهای خون مانع درمان مجروحان است.

وی افزود: بیمارستان‌ها با کمبود تخت بیمارستانی، دارو مواد غذایی مواجه است و علاوه بر آن رژیم اشغالگر از ورود واکسن کودکان به نوار غزه ممانعت می‌کند.

مدیر کل وزارت بهداشت غزه همچنین بر اعمال فشار بر رژیم اشغالگر برای بازگشایی فوری گذرگاه‌های نوار غزه تأکید کرد و افزود: رژیم اشغالگر به صورت دیوانه‌وار فلسطینیان را در نوار غزه می‌کُشد و از آن لذت می‌برد.

در همین ارتباط وزارت بهداشت فلسطین در غزه اعلام کرد که طی ۲۴ ساعت گذشته در نتیجه تجاوزهای رژیم صهیونیستی به این منطقه ۳۶ شهید به بیمارستان ها انتقال داده شده و ۴۱ نفر دیگر هم مجروح شدند.

طبق این گزارش، از زمان آغاز تجاوزهای جدید به غزه از تاریخ ۱۸ مارس ۲۰۲۵(۲۸ اسفند ۱۴۰۳) تاکنون یک هزار و ۴۸۲ نفر شهید و ۳ هزار و ۶۸۸ نفر دیگر مجروح شدند.

با احتساب این آمار، شمار شهدای غزه از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ و همزمان با آغاز عملیات طوفان الاقصی تاکنون ۵۰ هزار و ۸۴۶ نفر شهید و ۱۱۵ هزار و ۷۲۹ نفر دیگر مجروح شدند.

به گزارش ایرنا، رژیم صهیونیستی با حمایت آمریکا از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) تا ۱۹ ژانویه ۲۰۲۵ (۳۰ دی ۱۴۰۳) جنگ ویرانگری را علیه ساکنان نوار غزه به راه انداخت که خرابی‌های گسترده‌ و تلفات انسانی زیادی بر جا گذاشت، اما به اهداف اعلام شده خود یعنی نابودی جنبش مقاومت اسلامی «حماس» و آزادی اسیران صهیونیست نرسید.

در تاریخ ۱۹ ژانویه ۲۰۲۵ (۳۰ دی ۱۴۰۳) براساس توافقی میان حماس و رژیم صهیونیستی، در نوار غزه آتش‌بس برقرار شد اما ارتش این رژیم از بامداد سه‌شنبه ۲۸ اسفند ۱۴۰۳ با نقض مفاد آتش‌بس تجاوزهای نظامی خود به نوار غزه را از سر گرفت.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha