به گزارش روز چهارشنبه ایرنا به نقل از صدی البلد، سرایا القدس با انتشار بیانیهای تاکید کرد: این دو پهپاد «EVO MAX» در حال انجام عملیات شناسایی در منطقه بودند که رزمندگان مقاومت پس از رصد، اقدام به خنثیسازی آنها کردند.
بنا بر اعلام این گروه مبارز فلسطینی، عملیات کنترل این پهپادها در چارچوب مقابله مقاومت فلسطین با اشغالگران صهیونیست و تهدیدات مداوم آنها علیه نوار غزه انجام میگیرد.
سرایا القدس خاطرنشان کرد: این دستاورد در راستای استراتژی مقاومت برای تقویت توانمندیهای دفاعی و بهرهگیری از فناوری جدید برای رویارویی با پهپادهای دشمن به دست آمده است.
در حالی که تجاوز نظامی ارتش رژیم صهیونیستی به نوار غزه از بیش از یک سال و نیم قبل تاکنون ادامه دارد این رژیم در مقابله با مقاومت فلسطین ناکام بوده است.
سرایا القدس، روز یکشنبه نیز اعلام کرد یک خودروی نظامی صهیونیستی را با تله انفجاری «ثاقب» که پیش تر در الشجاعیه نصب شده بود، منفجر کرده است.
شاخه نظامی جهاد اسلامی تاکید کرد: یک خودروی نظامی اسرائیل را در انتهای خیابان مسجد طارق بن زیاد در محله شجاعیه در شرق شهر غزه با استفاده از بمب انفجاری «ثاقب» که پیشتر کار گذاشته شده بود منفجر و منهدم کرد.
به گزارش ایرنا، رژیم صهیونیستی با حمایت آمریکا از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) تا ۱۹ ژانویه ۲۰۲۵ (۳۰ دی ۱۴۰۳) جنگ ویرانگری را علیه ساکنان نوار غزه به راه انداخت که خرابیهای گسترده و تلفات انسانی زیادی بر جا گذاشت، اما به اهداف اعلام شده خود یعنی نابودی جنبش مقاومت اسلامی «حماس» و آزادی اسیران صهیونیست نرسید.
در تاریخ ۱۹ ژانویه ۲۰۲۵ (۳۰ دی ۱۴۰۳) براساس توافقی میان حماس و رژیم صهیونیستی، در نوار غزه آتشبس برقرار شد اما ارتش این رژیم از بامداد سهشنبه ۲۸ اسفند ۱۴۰۳ با نقض مفاد آتشبس تجاوزهای نظامی خود به نوار غزه را از سر گرفته و تلاش کشورهای مختلف برای متوقف کردن جنایات رژیم صهیونیستی، تاکنون بینتیجه بوده است.
نظر شما