به گزارش چهارشنبه شب ایرنا به نقل از دیده بان موسوم به حقوق بشر سوریه، علامه «شیخ غزال غزال» در بیانیهای تصویری با تاکید بر اینکه حفاظت از جان انسانها فارغ از نژاد، مذهب و ملیت، یک عمل سیاسی نیست بلکه یک وظیفه انسانی است، افزود: جنایات کشتار، آدم ربایی و مثله کردن اجساد زنده علیه علویان تا به امروز متوقف نشده و نیازمند آن است که نهادهای بین المللی برای حفاظت از غیر نظامیان به ویژه در مناطق آسیب دیده بصورت فوری مداخله کنند.
وی با اشاره به اینکه هزاران غیرنظامی و سرباز هنوز در بازداشت هستند و از سرنوشت آنها اطلاعی در دست نیست و با علویان نیز صرفاً به این دلیل که برای امرار معاش خود ایدئولوژی تروریستی افراطی را اتخاذ نمیکنند، مبارزه میکنند، تاکید کرد که این درد و رنج بخشهای وسیعی از جامعه سوریه از جمله کردها، دروزیها، مسیحیان و دیگرانی که طرفدار صلح، همزیستی و دموکراسی هستند را نیز دربرگرفته است.
وی در ابتدای سخنان با بیان اینکه اتفاقاتی که بر ما واقع شده بزرگتر از آن است که با کلمات بتوانیم وصف کنیم، افزود: نه متهم کردن ما به خیانت و نه به خروج از کشور، سنگینی مصیبتها را تغییر نمیدهد، هرچند خیانت نکردیم و نرفتیم.
رئیس شورای عالی اسلامی علویان سوریه افزود: و این [ اتفاقات]، این حقیقت که خون علویان ارزان نیست و نمیتوان آن را خرید یا فروخت یا معامله کرد را تغییر نمیدهد زیرا صدای بلند باقی خواهد ماند برای اینکه صدای حقیقت بلند میشود و بالاتر از هر سکوتی است که به ترس و کتمان حقایق آلوده شده باشد و پنهان کردن حقایق و سرکوب هر صدایی که حقیقت تروریسمی که آنها (حکومت موقت سوریه) علیه ما انجام دادند را روشن میکند.
به گزارش ایرنا در اوایل فروردین ۱۴۰۴، مناطق ساحلی سوریه شاهد افزایش تنشها و درگیریهای خونین بین نیروهای امنیتی دولت جدید به ریاست جولانی و مخالفان سیاستهای او بود.
سیاستهای دولت جدید سوریه، خشم گسترده علویان را برانگیخت و منجر به آغاز تظاهرات در شهرهای قرداحه، جبله، لاذقیه، طرطوس، حمص و مصیاف شد.
در واکنش به این تظاهرات مسالمتآمیز، نیروهای نظامی وابسته به حکومت جولانی، اقدام به تیراندازی مستقیم به سمت معترضان کردند.
درگیریها به سرعت به مناطق ساحلی سوریه گسترش یافت و در استان لاذقیه و شهرکهای الحفه، المختاریه و الشیر، درگیریهای شدیدی رخ داد که منجر به کشته شدن دهها نفر شد.
به گزارش شبکه العهد لبنان در این پیوند، کمیته حقوق بشر سوریه از ثبت ۲۵ مورد کشتار در ساحل این کشور خبر داد که طی آن ۲ هزار و ۲۴۶ سوری به دست گروههای حامی جولانی کشته شدند.
بر اساس این گزارش، کمیته حقوق بشر سوریه اعلام کرد که ۲۵ مورد کشتار در ساحل سوریه به علاوه ۸۱۱ ویدیو در این خصوص ثبت شده است.
در این گزارش آمده است که نام ۲ هزار و ۲۴۶ قربانی در ساحل سوریه که بیشتر آنها جوان هستند، تایید شده است.
معارضان مسلح در سوریه از بامداد هفتم آذر ۱۴۰۳ برابر با ۲۷ نوامبر ۲۰۲۴ با هدف برکناری بشاراسد از قدرت؛ عملیات خود را در مناطق شمال غرب، غرب و جنوب غرب حلب آغاز و سرانجام پس از یازده روز؛ در تاریخ یکشنبه ۱۸ آذرماه کنترل خود بر شهر دمشق و خروج اسد از کشور را اعلام کردند.
نظر شما