رافینیا شانس آورد گل بارسا را خراب نکرد +عکس
گل اول بارسلونا مقابل دورتموند به شکل قابل توجهی توسط رافینیا در دقیقه ۲۵ به ثمر رسید.

گل اول بارسلونا مقابل دورتموند به شکل قابل توجهی توسط رافینیا در دقیقه ۲۵ به ثمر رسید.
به گزارش منیبان؛ مصاف دیدنی بارسلونا و دورتموند در دور رفت مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان اروپا تا دقایق پایانی نیمه نخست با پیروزی ۱-۰ شاگردان هانسی فلیک در جریان است.
بارسلونا بازی را بهتر از حریف آغاز کرد و از همان ابتدای کار به موقعیت های گلزنی مناسبی توسط لامین یامال و رابرت لواندوفسکی رسید اما درخشش گریگور کوبل درون چارچوب دروازه دورتموند مانع از باز شدن دروازه میهمان شد تا سرانجام قفل دروازه آنها روی یک ضربه ایستگاهی باز شود.
جایی که فرمین لوپز با ارسال عالی خود به تیر دو توپ را روی سر پائو کوبارسی فرود آورد و او نیز توپ را با ضربه سر به اینیگو مارتینز رساند تا مدافع جوان بارسا با یک ضربه پای راست آن را در آستانه تبدیل به گل شدن قرار دهد.
در حالی که توپ آرام آرام در حال ورود به دروازه کوبل بود، رافینیا با حضور خود توپ را روی خط دروازه با ضربه خودش وارد دروازه خالی دورتموند کرد تا این گل حساس در نهایت به نام او ثبت شود.
البته که ستاره برزیلی بلوگرانا خوش شانس بود که در این صحنه تنها چند سانتی متر عقب تر از آخرین مدافع دورتموند قرار داشت و این گل پس از بررسی صحنه از طریق وی ای آر مردود اعلام نشد چرا که در این صورت قطعا هواداران بارسلونا انتقادات بسیار شدیدی را علیه شماره ۱۱ تیم خود مطرح میکردند.
منبع: ورزش سه
4 عصبانیت مجتبی جباری از تصمیمات اخیر درباره استقلال؛ وارد سیاه بازی باشگاه نمی شوم!
7 خبر فوری/ جزئیات تعطیلی مدارس تهران و البرز فردا چهارشنبه ۲۴ اردیبهشت
10 نباید برای رفع مشکلات تهران، منشأ آنها را به مناطق و استانهای همجوار منتقل کرد
14 زور تارتار به استقلال چربید؛ کنایه نیشدار سرمربی گل گهر درباره تیکدری!
دیدار معاون اول رئیسجمهور با پدر شهید آلهاشم
معاون اول رئیسجمهور عصر روز سهشنبه و در آستانه سالگرد شهدای خدمت با حضور در منزل پدر آیتالله آل هاشم، در فضایی…