بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

رحمتی: بازیکنان شمس‌آذر می‌توانند بهتر شوند/ امیدوارم سه امتیاز را بگیریم

منبع : خبرگزاری ایسنا
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : پنجشنبه 21 فروردین 1404 | 17:54

سرمربی تیم فوتبال شمس‌آذر قزوین در نشست قبل از بازی با ذوب‌آهن گفت: ما جای بهتر شدن داریم و هر آن چیزی که در این هفته‌ها به دست آمد، حاصل تلاش بازیکنان است.

سرمربی تیم فوتبال شمس‌آذر قزوین در نشست قبل از بازی با ذوب‌آهن گفت: ما جای بهتر شدن داریم و هر آن چیزی که در این هفته‌ها به دست آمد، حاصل تلاش بازیکنان است.

به گزارش ایسنا، سید مهدی رحمتی سرمربی تیم فوتبال شمس آذر قزوین در نشست خبری قبل از بازی با ذوب‌آهن، اظهار کرد: خدا را شکر که حال مردم استان قزوین و بازیکنان تیم ما خوب است و به لحاظ فنی به آن چیزی که لیاقت دارند برگشته‌اند، البته هنوز به چیزی که هستند نرسیده‌اند و جای بهتر شدن دارند. همه این کارها حاصل زحمات بازیکنان و در آخر کادر فنی است.

او ادامه داد: درباره بازی با ذوب‌آهن هم باید بگویم که با یک تیم کاملا تاکتیکی و فنی بازی داریم. بازی بسیار سخت و مهمی را پیش رو داریم و امیدوارم شاهد یک فوتبال خوب از سوی هر دو تیم باشیم. امیدوارم سه امتیاز این بازی را به هواداران عزیز خودمان تقدیم کنیم.

ادامه دارد…

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *