۲۲ فروردین ۱۴۰۴، ۱۸:۳۷
کد خبرنگار: 2220
کد خبر: 85800227
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

گسترش خدمات دیجیتال سلامت و جذب مشارکت‌های مردمی و صنعتی آغاز شده است

اهواز - ایرنا - معاون درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: گسترش خدمات دیجیتال سلامت و جذب مشارکت‌های مردمی و صنعتی و همکاری با صنایع بزرگ برای توسعه زیرساخت‌های درمانی و خدماتی در آغاز شده است.

به گزارش ایرنا، دکتر سید سجاد رضوی عصر جمعه در پایان سفر ۲ روزه خود به خوزستان، در جمع خبرنگاران به تشریح اقدامات و برنامه‌های این وزارتخانه برای بهبود وضعیت درمان در مناطق کم‌برخوردار پرداخت و گفت: این سفر به دعوت کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی و با همراهی تیمی از متخصصان و مدیران بیمارستانی انجام شد.

وی با اشاره به بررسی مشکلات و اولویت‌بندی راه حل‌ها، افزود: برخی بیمارستان‌های استان مانند رامشیر، رامهرمز، اندیکا و مسجدسلیمان با کمبود تجهیزات پزشکی مانند سونوگرافی و دستگاه‌های رادیولوژی مواجه بودند که اولویت‌بندی و پیگیری تأمین آنها در دستور کار قرار گرفت.

معاون درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ادامه داد: همچنین مشکل کمبود آمبولانس در مراکز درمانی و جاده‌های بین‌شهری با برنامه خرید خدمت و افزایش ناوگان اورژانس برطرف خواهد شد.

وی تصریح کرد: با همکاری فرمانداری‌ها و نهادهای مرتبط، برنامه پویش "نه به تصادف" برای کاهش مرگ و میر ناشی از حوادث جاده ای اجرایی می‌شود.

دکتر رضوی بیان کرد: باتوجه به کمبود نیرو در برخی مناطق، در استخدام‌های آتی نیز اولویت به جبران کمبود نیرو در بیمارستان‌های مناطق محروم داده خواهد شد.

وی با اشاره به برنامه‌های آینده برای ارتقای خدمات درمانی استان گفت: احداث بیمارستان جدید در اندیکا، باتوجه به دشواری دسترسی مردم این منطقه، با کمک شرکت‌هایی مانند نفت در دست بررسی است.

معاون درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با تأکید بر تقویت کلینیک‌های تخصصی گفت: برای تسهیل نظام ارجاع پزشک خانواده، کلینیک‌های تخصصی در سطح ۲ بیمارستان‌ها مانند رامشیر تقویت شده و توسعه می‌یابند تا بیماران معطل نشوند.

وی افزود: خدمات دورپزشکی با استفاده از استارت‌آپهای سلامت، ویزیت آنلاین بیماران گسترش می‌یابد تا دسترسی به متخصصان در مناطق دورافتاده نیز بهبود یابد.

دکتر رضوی با اشاره به سیاست کاهش فاصله خدمات درمانی بین شهرهای بزرگ و مناطق محروم، گفت: باید مناطق محروم را جداگانه ببینیم تا مشکلات را با جدیت دنبال کنیم؛ در سفرهای قبلی به آبادان، خرمشهر و شادگان نیز اقدامات مشابهی انجام شد و بی شک با تکمیل بازدیدها، برنامه‌ریزی جامعی برای ارتقای سلامت خوزستان خواهیم داشت.

وی همچنین از همکاری صنایع و شرکتهای بزرگ مانند نفت برای مشارکت در پروژه‌های درمانی خبر داد و افزود: باتوجه به محدودیت‌های مالی موجود، به همکاری بخش‌های دیگر برای تقویت زیرساخت‌های درمانی نیازمندیم‌.

معاون درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی یادآور شد: با اجرای مصوبات این جلسات، تحول چشمگیری در حوزه درمان خوزستان ایجاد خواهد شد.

به گزارش ایرنا، سفر معاون درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به دعوت کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی و نمایندگان خوزستان، با هدف رفع محرومیت‌های درمانی و بهبود دسترسی مردم به خدمات سلامت انجام شد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha