بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

اخباری: بازی با جوانان تاوان دارد/ به خلیل‌زاده گفتم شجاع باش!

منبع : خبرگزاری ایسنا
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : جمعه 22 فروردین 1404 | 22:38

ایسنا/یزد سرمربی تیم فوتبال چادرملو اردکان معقتد است که بازی با جوانانی که شکوفایی آنها را به دنبال دارد گاهی اوقات تاوان دارد.

ایسنا/یزد سرمربی تیم فوتبال چادرملو اردکان معقتد است که بازی با جوانانی که شکوفایی آنها را به دنبال دارد گاهی اوقات تاوان دارد.

 سعید اخباری بعد از تساوی تمیش مقابل تراکتور گفت: با تیمی بازی داشتیم که صدر جدول است و در ۲۵ بازی گذشته فقط ۱۲ گل خورده بود. برای تیمی مثل ما که اولین سال حضورش در لیگ برتر را تجربه می‌کند از لحاظ قدمت و هزینه با تراکتور فاصله دارد. این تفاوت اهرم انگیزه، یکدلی و دوندگی تیم ما بود. به بازیکنانم خسته نباشید می‌گویم. یک سبک متفاوت در سه لحظه حساس فوتبال را تمرین کرده بودیم.

وی افزود: فکر می‌کنم با سبک بازی‌ ما به مراتب بهتر از تراکتور بود. بازی را خیلی خوب و بهتر از تراکتور شروع کردیم و قسمت این بود که گل اول را ما بزنیم اما در یک اشتباه گل مساوی را خوردیم و گل دوم را خودمان به تراکتور کادو دادیم.گاهی اوقات بازی با جوانان که شکوفایی آن‌ها را به دنبال دارد تاوان دارد. اینکه مقابل تراکتوری که در دو بازی گذشته بازی یک صفر باخته را کامبک زده و پیروز شده توانستیم برگردیم و گل مساوی را در قالب کار تاکتیکی بزنیم.

سرمربی تیم چادرملو اردکان ادامه داد: دوست داشتیم این بازی را ببریم. می‌خواستیم همه را خوشحال کنیم. به تراکتور هم تبریک می‌گویم مخصوصا به مدیرعامل این باشگاه که مجموعه‌ای از بازیکنان ملی را دارد و شخصی اداره می‌شود. تراکتور شانس اول و اصلی قهرمانی است.

اخباری در پاسخ به سوال خبرنگار ایسنا در خصوص درگیری لفظی با شجاع خلیل‌زاده در پایان بازی گفت: درگیری نبود. شجاع دوست قدیمی من و ملی‌ پوش کشورمان است. او به بازیکنان مصدوم ما اعتراض می‌کرد. بازیکنانی که مقابل تیم صدرنشین با شجاعت بازی می‌کند. گاهی باید دست تسلیم رو بالا برد و انصاف داشت. بازیکنان ما امروز خیلی خوب بازی کردند. چیز خاصی نبود من فقط به او گفتم که شجاع باش و انصاف داشته باش.

وی در پایان در خصوص هواداران گفت: این مردم ولی نعمت ما هستند. مردم یزد فوتبال فهم هستند. بازی ما را می‌بینند و از امکانات ما خبر دارند و و سبک بازی ما را متوجه هستند. از آنها به نمایندگی از مجموعه از باشگاه تشکر می‌کنم. ما کنار آن‌ها شکل گرفتیم و رشد کردیم. امیدوارم در آینده هم بتوانیم نتایج خوبی رقم بزنیم و این موج خوشحالی را ادامه دهیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *