بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

واکنش فلیک بعد از پیروزی سخت در لالیگا

منبع : خبرگزاری ایسنا
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : یکشنبه 24 فروردین 1404 | 7:53

سرمربی بارسلونا بعد از پیروزی سخت و خفیف برابر لگانس گفت که مهم کسب سه امتیاز بود که به آن دست پیدا کردند.

سرمربی بارسلونا بعد از پیروزی سخت و خفیف برابر لگانس گفت که مهم کسب سه امتیاز بود که به آن دست پیدا کردند.

به گزارش ایسنا، بارسلونا در هفته سی و یکم رقابت های لالیگا پیروزی خفیف و سختی را به دست آورد.

آبی  اناری ها که در خانه لگانس به میدان رفتند به سختی و با یک گل به پیروزی دست پیدا کردند که آن هم توسط بازیکن حریف بود.

به نقل از آس، فلیک در نشست خبری بعد از بازی گفت: این یک بازی سخت بود. این سه امتیاز مهم برای ما است.  بازهم می گویم که به این تیم خیلی افتخار می کنم. آنچه در طول ماه‌های اخیر انجام دادیم باورنکردنی است.

او درباره رافینیا گفت: چه چیز در مورد رافینیا برای شما جذاب‌تر است، عملکرد تهاجمی او یا تعهد دفاعی او؟ فوتبال فقط یک چیز نیست. مهم‌ترین چیز تعهد است. هر کسی نقش و وظیفه ای برای انجام دارد، چه مهاجم باشد یا مدافع. به نظرم رافینیا این تعهد را در بارسلونا دارد و این باعث شده است تا عملکرد خوبی در تیم داشته باشد و نهایت تلاش خود را برای تیمش به کار گیرد.

سرمربی بارسلونا درباره وضعیت بالده و اریک گارسیا گفت: من نمی‌توانم چیزی بگویم، ما باید صبر کنیم. به نظر می‌رسد اریک گارسیا در وضعیت خوبی است. از حضور گارسیا در تیم خوشحال هستم. او بازیکنی است که هم می تواند در خط دفاعی بازی کند و هم در خط میانی. درباره بالده هم بگویم که به نظر می رسد وضعیت او خوب نیست.

فلیک  در پایان درباره وضعیت بد چمن ورزشگاه لگانس گفت: به هر حال بازی به پایان رسید و این بحث ها مهم نیست، ما سه امتیاز کسب کردیم و این امر مهم است.

بارسلونا با پیروزی که در این بازی به دست آورد اختلافش را با رئال مادرید تیم دوم جدول رده بندی موقتا به ۷ امتیاز افزایش داد.

دسته بندی ها : خبرگزاری ایسنا
برچسب ها :

کافه مدیا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *