بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

انتقاد تند هاشمی‌طبا از خسروی‌وفا؛ «توماس باخ» چه گلی به سر ایران زده که تقدیر کردید؟!

منبع : خبرگزاری تابناک
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : یکشنبه 24 فروردین 1404 | 12:50

مصطفی هاشمی‌طبا، رئیس سابق سازمان تربیت بدنی و کمیته ملی المپیک انتقادهای تندی را نسبت به محمود خسروی‌وفا در یک نامه صورت داده است که در راستای تقدیر او از توماس باخ بود.

پایان خدمت توماس باخ در کمیته بین‌المللی المپیک و نامه تقدیر محمود خسروی‌وفا از او و دعوت از باخ برای حضور در ایران باعث انتقادهای تندی از سوی مصطفی هاشمی‌طبا نسبت به رئیس کمیته ملی المپیک شده است.

به گزارش سرویس ورزشی تابناک، محمود خسروی‌وفا، رئیس کمیته ملی المپیک پس از پایان دوران توماس باخ در کمیته بین‌المللی المپیک (IOC) با ارسال نامه‌ای به او ضمن تقدیر از اقداماتی که در طول دوران ریاستش انجام داد، از باخ دعوت کرد تا به ایران سفر کند. موضوع تقدیر از باخ در شرایطی که ورزش ایران در دوران او با چالش‌هایی مواجه شد، مورد انتقاد مصطفی هاشمی‌طبا قرار گرفته و رئیس پیشین کمیته ملی المپیک ایران و سازمان تربیت بدنی، با تنظیم نامه‌ای و اشاره به برخی نکات و آسیب‌هایی که از سوی باخ رقم خورده به خسروی‌وفا انتقاد کرده است.

از جمله انتقادهایی که هاشمی‌طبا به خسروی‌وفا داشته و به مشکلات دوران توماس باخ اشاره کرده است. موضوع تشکیل تیم پناهنده‌ها و تشویق ورزشکاران ایرانی برای پناهنده شدن، حمایت از الناز رکابی، سیاست دوگانه در تحریم روسیه برای حضور در المپیک و عدم تحریم اسرائیل پس از جنگ غزه، برابری جنسیتی، دادن کرسی به مدیران اسرائیلی و عدم راهیابی مدیران ایرانی به IOC و همچنین منفعل بودن کمیته ملی المپیک ایران در مقابل این اتفاقات، نکات مورد اشاره هاشمی‌طبا از رفتار و روند مدیریتی توماس باخ بوده و از خسروی‌وفا انتقاد کرده که با چنین شرایطی چگونه از باخ تقدیر و تشکر کرده است.

متن کامل نامه هاشمی‌طبا از محمود خسروی‌وفا را در ادامه مشاهده کنید:

کافه مدیا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *