دفاعیه عجیب خلیل‌زاده به کمیته انضباطی؛ کشاله‌ پایم کش آمده!


دفاعیه عجیب خلیل‌زاده به کمیته انضباطی؛ کشاله‌ پایم کش آمده!

مدافع تیم فوتبال تراکتور در دفاعیه خود به کمیته انضباطی اعلام کرده حرکت او در دیدار مقابل چادرملو به‌دلیل مصدومیت بوده است.

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، شعارهای تماشاگران منتسب به چادرملو در دیدار با تراکتور تبریز، با واکنش ناشایست و زشت شجاع خلیل‌زاده همراه شد؛ اتفاقی که قابل بیان و بازنشر در رسانه‌ها نیست.

کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال روز گذشته با ورود به این ماجرا، فرصتی 48ساعته به شجاع خلیل‌زاده داد تا دفاعیه خود را درباره این حرکت به این کمیته ارسال کند.

بیشتر بخوانید

مدافع تراکتور امروز (یکشنبه) دفاعیه‌اش را به کمیته انضباطی ارسال کرده است. بر اساس پیگیری خبرنگار تسنیم شجاع خلیل‌زاده در دفاعیه‌ خود اعلام کرده است کشاله پایش در اردوی اخیر تیم ملی دچار کشیدگی شده است و در لحظه مدنظر، در حال اشاره به کادر پزشکی تیم تراکتور بوده و منظور دیگری نداشته است.

باید دید کمیته انضباطی دفاعیه عجیب این بازیکن را خواهد پذیرفت یا تصمیم دیگری در قبال او گرفته می‌شود.

انتهای پیام/+

واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار ورزشی
اخبار روز ورزشی
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
گوشتیران
triboon
تبلیغات