به گزارش روز دوشنبه ایرنا از صندوق بازنشستگی کشوری، در این گزارش با اشاره به تجربههای موفق کشورهای منطقه آسیا و اقیانوسیه، آمده است: در آسیا و اقیانوسیه، پذیرش سریع فناوریها و نرمافزارهای دیجیتال در شبکههای اجتماعی، خدمات رفاهی، نظرسنجیهای آنلاین، پشتیبانی چت و دیگر خدمات روندی رو به رشد دارد که در بهبود کارایی و دسترسی به خدمات برای سالمندان تأثیرگذار است.
در ادامه این گزارش، نرمافزار «صبا اپ» که توسط کارشناسان صندوق بازنشستگی کشوری طراحی و اجرا شده، معرفی شده است.
هدف این نرمافزار بهبود ارائه خدمات به بازنشستگان از طریق یک پلتفرم دیجیتال یکپارچه است. این نرمافزار به بازنشستگان کمک میکند تا بر چالشهایی مانند محدودیتهای سفر و دسترسی محدود به کامپیوترهای شخصی غلبه کنند.
بر این اساس، نرمافزار صبا با بیش از۸۰۰ هزار نصب، با ارائه پلتفرمی متمرکز و کاربرپسند، بهطور قابلتوجهی رضایت کاربران را در ارتباط با دسترسی به خدمات مختلف بهبود بخشیده است.
در این گزارش تاکید شده است: خدماتی مانند شبکههای اجتماعی، خدمات رفاهی، نظرسنجیهای آنلاین و پشتیبانی گفت و گوی آنلاین در این نرمافزار ارائه میشود که همگی برای پاسخگویی به نیازهای کاربران سالمند طراحی شدهاند.
موفقیت این برنامه ناشی از سهولت دسترسی، تعامل دوطرفه با ذینفعان و توزیع مؤثر اطلاعات است و ابزاری ارزشمند برای بهبود ارائه خدمات به بازنشستگان به شمار میآید.
در این گزارش با عنوان «بهبود تجربه بازنشستگی» راهاندازی و ارائه نرمافزار صبا را موجب بهبود کیفیت زندگی بازنشستگان و کاهش نیاز به سفرهای درونشهری برای دسترسی به خدمات معرفی کرده است.
گزارش اتحادیه بینالمللی تأمین اجتماعی به سنجش منظم رضایت کاربران پرداخته و نظرسنجیهای انجامشده از طریق نرمافزار صبا را نشاندهنده رضایت بالای مخاطبان دانسته که ناشی از تمرکز نرمافزار بر تعامل با ذینفعان است و حفظ رضایت کاربران در سطح بالا و تقویت آن برای دستیابی به تعامل بلندمدت با مخاطبان ضروری دانسته شده است.
به گزارش ایرنا، نرمافزار صبا که از سال ۱۳۹۴ توسط کارشناسان صندوق بازنشستگی کشوری طراحی و راهاندازی شده است، خدمات متنوعی از جمله امکان احراز هویت بازنشستگان خارج از کشور، ذخیرهسازی حکم و فیش حقوقی، ایجاد کانالهای تعاملی و بهبود فرآیند اطلاعرسانی و ایجاد ارتباط مستقیم با مرکز ۲۵۰۰ و ثبت درخواست را به بازنشستگان و ذینفعان ارائه میدهد.
انجمن بینالمللی تأمین اجتماعی (ایسا) یک سازمان بـینالمللی اسـت که در اصل مؤسسات و نهادهای اجرایی مسئول یک یا چند جنبه از مقوله تأمین اجتماعی در کشورهای مختف دنیا، یعنی همه اشکال حمایت اجتماعی اجباری، که براساس مصوبات قانونی یا کاربرد آنها در سـطح مـلی، بخش جدانشدنی سیستم تأمین اجتماعی این کشورها محسوب میشوند، را در خود جمع کرده است.
انجمن بینالمللی تأمین اجتماعی در ابتدای تأسیس با نـام کنفرانس بینالمللی بیمه اجتماعیفعالیت میکرد و هدف اولیه از تأسیس آن مستقیم با اهداف، وظایف و مسئولیتهای سازمان بینالمللی کار در زمینه ارائه مقررات بینالمللی برای حمایت اقتصادی و بهداشتی، درمانی کارگران از طریق طرحهای بـیمه اجـتماعیمـرتبط بود.
نظر شما