به گزارش عصر دوشنبه ایرنا، حسین اوجاقی در نشست خبری با اصحاب رسانه که در سالن آمفی تئاتر برج میلاد برگزار شد، با اشاره به برگزاری فینال سومین دوره مسابقات قهرمان شهر و معرفی قهرمانان پایتخت در ۱۵ رشته ورزشی زنان و مردان، اظهار کرد: شهردار تحولات چهارگانه ترسیم کردند که یکی از این تحولات، نرم افزاری است. در حوزه معاونت فرهنگی و اجتماعی موضوع مهم ارائه خدمات ورزشی است که از ۲ طریق زیرساخت هایی در این زمینه طراحی شده است تا به مردم خدمات لازم ارائه شود.
وی افزود: در حال حاضر ۸۰۰ مکان ورزشی متعلق به سازمان ورزش شهرداری است که سعی میکنیم با تعرفه پایینتر از دولت به مردم خدمات ارائه دهیم به طوری که تعرفه اماکن ورزشی در سال ۱۴۰۳ براساس تعرفه ۱۴۰۲ است و تلاش کردیم تعرفهها را افزایش ندهیم.
وی در واکنش به اظهارات علیرضا زاکانی، شهردار تهران مبنی بر ساخت چهار ورزشگاه بزرگ در شهر تهران گفت: زاکانی این نگاه را دارد که چهار مجموعه ورزشی بزرگ مقیاس برای اقشار مختلف و اقشار عمومی ایجاد شود. این در تبصره عمومی سال ۱۴۰۴ آمده و به تصویب رسیده است و این مجوز را به شهرداری تهران میدهد که روی این مسئله کار کند و استارت آن زده شود.
مدیرعامل سازمان ورزش شهرداری اضافه کرد: هدف اصلی سازمان ورزش شهرداری ترویج ورزش در بین مردم است و برگزاری رویدادهای مختلف هدف اصلی نیست بلکه سعی داریم ورزش را بین اقشار مختلف مردم ترویج دهیم.
اجاقی افزود: در کنار برگزاری مسابقات قهرمان شهر برای ورزشکاران جانباز و توانیابان نیز مسابقات پاراقهرمان شهر را طراحی کردیم که در رشتههای متنوع با کلاسبندیهای مختلف برگزار می شود. در راستای افزایش سرانه ورزشی پایتخت تلاش کردیم در داخل ۸۰۰ مسجد اقلام ورزشی توزیع تا به ترویج ورزش در پایتخت کمک کنیم. به طوری که ۱۱۸ مسجد اکنون مجهز به اقلام ورزشی شدهاند.
وی ادامه داد: یک میلیون نفر در مسابقات قهرمان شهر شرکت کرده بودند که از این تعداد هشت هزار نفر به مرحله نهایی راه پیدا کردند. مسابقات قهرمان شهر در حالی از سال گذشته استارت خورد که این رویداد از سطح محلات شروع شد و اکنون به مرحله نهایی رسیده و هدف اصلی ترویج ورزش و ایجاد شور و نشاط در بین قشر جوان جامعه است.
اوجاقی تاکید کرد: این رویداد از لحاظ سخت افزاری و نرم افزاری برای ما اهمیت زیادی دارد، زیرا توانسته ایم استعدادهای زیادی را در رشتههای مختلف شناسایی و به تیمهای ملی معرفی کنیم. مدل اصلی این مسابقات به گونهای خواهد بود که شرکت کنندگان از نظر روحی و روانی تصور کنند که در یک رویداد بین المللی حضور دارند.
وی در پایان درباره برگزاری مسابقات پایتختهای آسیایی که پیش از این عنوان کرده بود نیز گفت: پوستر آن تهیه شده و ارتباطات لازم با کلانشهرهای مختلف گرفته شده است. احتمالاً سه رشته در مردان و سه رشته نیز در بانوان برگزار کنیم. کار در حال پیشرفت است. البته هنوز زمانبندی لازم نرسیدهایم و در حال برآورد کردن شرایط هستیم. به نظر میرسد که باید بالای ۱۰ شهر در این رویداد حضور داشته باشند تا شکل بینالمللی به خود بگیرد.
نظر شما