مجموع نظرات: ۰
پنجشنبه ۲۸ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۰:۳۷
۰ نفر

پلیس فتا به افرادی که به دنبال وام فوری هستند، هشدار داده است که هیچ نهاد رسمی در شبکه‌های اجتماعی و پیام‌رسان‌ها وام فوری یا سود کلان سرمایه‌گذاری ارائه نمی‌دهد.

سرقت سایبری / کلاهبرداری / اسکیمر /  کارت

همشهری آنلاین - حوادث: سرهنگ رسول جلیلیان رئیس پلیس فتا استان البرز می‌گوید: این روزها وعده‌های جذاب مانند وام بدون ضامن یا سودهای غیرواقعی، به شدت افزایش یافته است که اغلب تله‌های کلاهبرداری هستند. قبل از اعتماد، خوب تحقیق کنید و اطلاعات مالی خود را در اختیار افراد ناشناس قرار ندهید.

مراقب وعده‌های فریبنده وام و سرمایه‌گذاری باشید

او می‌افزاید: کلاهبرداری با سو استفاده از نیازهای مالی شهروندان، پیامک‌هایی با عنوان دریافت وام فوری ارسال می‌کنند. آنها جهت جلب توجه در متن پیامک اینگونه می‌نویسند؛« به پاس خرید قبلی، ۲۵۰ میلیون تسهیلات، ۳ ساله، تحویل ۷ روزه، تعداد محدود».

سرهنگ جلیلیان می‌گوید: شیادان در ادامه با جلب اعتماد افراد، درخواست پیش پرداخت برای واریز وام می‌کنند.در شیوه دیگر کلاهبرداران، از طریق کانال‌ها و صفحات جعلی با وعده سود غیر واقعی شهروندان را فریب می‌دهند. آنها با ارائه شماره حساب مبلغی را به عنوان پیش ضمانت برای فعال سازی وام، درخواست می‌کنند.

رئیس پلیس فتای البرز در راستای پیشگیری از اینگونه جرایم، توصیه‌هایی دارد: به هیچ عنوان به تبلیغات فریبنده در فضای مجازی اعتماد نکنند. هرگونه تسهیلات را فقط به صورت حضوری از شعب بانک‌ها پیگری کنند. به پیامک‌های نا آشنا اهمیت ندهند، حتی اگر مشخصات آنها را نوشته باشند. دقت کنند که پیام‌های جعلی ممکن است از طرف دوستان و آشنایان نیز ارسال شوند.

کد خبر 938139
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار حوادث

بیشتر

دیدگاه خوانندگان امروز

بیشتر

پر بیننده‌ترین خبر امروز

بیشتر

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha