• پنجشنبه / ۲۸ فروردین ۱۴۰۴ / ۱۳:۳۰
  • دسته‌بندی: جهان ورزش
  • کد خبر: 1404012815658
  • خبرنگار : 90111

کمپانی از حقیقت دردناک گفت

کمپانی از حقیقت دردناک گفت

سرمربی بایرن مونیخ از تساوی تیمش برابر اینتر و حذف شاگردانش از لیگ قهرمانان اروپا ابراز ناراحتی و ناامیدی کرد.

به گزارش ایسنا، بایرن مونیخ در دیدار برگشت دور یک‌چهارم نهایی لیگ قهرمانان اروپا مهمان اینتر بود. بایرن که در دیدار رفت در ورزشگاه آلیانس آره‌نا با نتیجه دو بر یک شکست خورد بود در بازی برگشت با تساوی دو بر دو برابر نراتزوری متوقف شد تا از صعود به جمع چهار تیم پایانی این رقابت‌ها بازماند.

به نقل از کیکر، سرمربی بلژیکی بایرن مونیخ در نشست خبری بعد از بازی گفت: در فوتبال جزئیات تفاوت‌ها را رقم می‌زنند و یک اشتباه می‌تواند منجر به شکست یک تیم شود. اگر به جریان هر دو بازی‌ نگاه کنید، جز در گل‌هایی که دریافت کردیم خارج از برنامه نبودیم. ما از قدرت اینتر روی ضربه‌های ایستگاهی و ضد حمله‌های آنها آگاه بودیم با این حال از همان چیزی که هشدارش را داده بودیم ضربه خوردیم.

ونسان کمپانی ادامه داد: فرصت‌های خوبی را روی دروازه اینتر خلق کردیم و می‌توانستیم نتیجه بهتری را کسب کنیم. فینال را در مونیخ بازی نخواهیم کرد و این یک حقیقت دردناک است اما زندگی ادامه دارد و فوتبال نیز همین‌طور. ما با چالش‌های دیگری روبه‌رو هستیم و ظرف دو ماه در جام جهانی باشگاه‌ها شرکت خواهیم کرد و در رقابت‌های بوندسلیگا هم شانس اول قهرمانی هستیم.

کمپانی از حقیقت دردناک گفت

او در پایان گفت: طبیعی است که احساس ناامیدی کنیم. این حذف دردناک است اما  فرصت‌های خود را به دست آوردیم. ما دو رویارویی بزرگ با یکی از قوی‌ترین تیم‌های اروپا در حال حاضر داشتیم. باید از این تجربه درس بگیریم و به آینده نگاه کنیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha