۲۸ فروردین ۱۴۰۴، ۱۵:۳۵

جلسه شورای عالی مدیران ورزش خراسان رضوی برگزار شد 

جلسه شورای عالی مدیران ورزش خراسان رضوی برگزار شد 

مشهد - جلسه شورای عالی مدیران ورزش استان، ظهر پنجشنبه ۲۸ فروردین‌ماه با حضور غلامحسین مظفری، استاندار خراسان رضوی و علیرضا دبیر، رئیس فدراسیون کشتی برگزار شد.

به گزارش خبرنگار مهر، ظهر پنجشنبه امیرحسین آیت‌اللهی، رئیس کانون پیشکسوتان و نام‌آوران خراسان رضوی و مشاور استاندار در حوزه ورزش و جوانان در جلسه شورای عالی مدیران ورزش خراسان رضوی اظهار کرد: شورای عالی مدیران ورزش استان با حضور نمایندگان دستگاه‌های مختلف برای هم‌افزایی ظرفیت‌های ورزشی استان تشکیل شده است.

رئیس کانون پیشکسوتان و نام‌آوران خراسان رضوی افزود: فعالیت‌های زیادی در حوزه ورزش استان برنامه ریزی و اجرا شده، از جمله تشکیل شورای سیاست‌گذاری ورزش، برگزاری مسابقات بین‌المللی، میزبانی مسابقات اکو و تدوین برنامه پنج ساله ورزش مشهد.

مشهد ظرفیت بالایی برای توسعه کشتی دارد

علیرضا دبیر، رئیس فدراسیون کشتی نیز در این جلسه اظهار کرد: مشهد ظرفیت بالایی برای توسعه کشتی دارد و باید با برنامه‌ریزی دقیق از این پتانسیل استفاده کرد.

رئیس فدراسیون کشتی بر اهمیت تمرکز بر حمایت مردمی تاکید کرد و گفت: شهرداری‌ها باید در ورزش همگانی فعال‌تر شوند.

وی با اشاره به نقش کشتی در کسب مدال‌های جهانی و المپیک برای کشور، بر ضرورت رعایت عدالت در توزیع منابع و توجه به محلات کم‌برخوردار برای توسعه زیرساخت‌های ورزشی تاکید کرد.

کد خبر 6438183

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha