• پنجشنبه / ۲۸ فروردین ۱۴۰۴ / ۲۱:۱۵
  • دسته‌بندی: کرمان
  • کد خبر: 1404012815877
  • خبرنگار : 50189

رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس:

میدان باید برای بخش خصوصی باز شود/ توسعه زنجیره‌های پایین‌دستی اولویت ماست

میدان باید برای بخش خصوصی باز شود/ توسعه زنجیره‌های پایین‌دستی اولویت ماست

ایسنا/کرمان رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی گفت: باید شرکت‌های معدنی بزرگ‌ در زنجیره تأمین خود، شرکت‌های خصوصی کوچک و متوسط را هم وارد کنند. ما به‌جد پیگیر این هستیم که این مدل مشارکت، الزامی و نهادینه شود.

رضا علیزاده ۲۸ فروردین در نشست فعالان اقتصادی استان کرمان با اعضای کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی با اشاره به نام‌گذاری سال ۱۴۰۴ از سوی مقام معظم رهبری به عنوان «سرمایه‌گذاری برای تولید»، اظهار کرد: سرمایه‌گذاری نیازمند امنیت و فضای رقابتی سالم است. امروز یکی از مهم‌ترین مشکلات کشور در این حوزه این است شرکت‌های خصولتی میدان اقتصادی را به دست گرفته‌اند و اجازه تنفس به بخش خصوصی نمی‌دهند.

وی با انتقاد از این وضعیت بیان کرد: وقتی شرکت‌های خصولتی، همه میدان را در اختیار دارند، چطور انتظار داریم که بخش خصوصی واقعی در استان‌هایی مثل کرمان رشد کند؟ آیا واقعا شرکت‌های کوچک و متوسط می‌توانند با شرکت‌هایی نظیر گل‌گهر و ملی مس رقابت کنند؟ فرصت فعالیت برای بخش خصوصی در این شرایط وجود ندارد و این ناعادلانه است.

رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس همچنین افزود: باید این شرکت‌ها در زنجیره تأمین خود، شرکت‌های خصوصی کوچک و متوسط را هم وارد کنند. ما به‌جد پیگیر این هستیم که این مدل مشارکت، الزامی و نهادینه شود.

وی یکی از مهم‌ترین راهکارها برای آینده استان را توسعه زنجیره‌های پایین‌دستی در بخش معدن و صنعت دانست و اظهار کرد: اگر زنجیره پایین‌دستی شکل بگیرد، حتی اگر روزی ذخایر معدنی استان به پایان برسد، باز هم می‌توان با واردات ماده اولیه از دیگر استان‌ها یا حتی کشورهای دیگر، چرخ تولید را متوقف نکرد. ولی متأسفانه تاکنون این اتفاق در استان کرمان آن‌طور که باید، نیفتاده است.

علیزاده در پایان از بازدید امروز خود از مجموعه‌ای صنعتی خبر داد و گفت: مجموعه‌ای بسیار ارزشمند را دیدم که با ظرفیت پایین کار می‌کند، در حالی‌که هم امکان تولید و هم صادرات دارد. وقتی دلیل را پرسیدم، گفتند مشکل ما مالی نیست، بلکه موانع اداری که فضای کار ما را کند کرده است. 

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha