۲۹ فروردین ۱۴۰۴، ۰:۲۰
کد خبر: 85806538
T T
۳ نفر

برچسب‌ها

کرملین: اروپا بر جنگ تمرکز کرده است

۲۹ فروردین ۱۴۰۴، ۰:۲۰
کد خبر: 85806538
کرملین: اروپا بر جنگ تمرکز کرده است

تهران- ایرنا- دیمیتری پسکوف سخنگوی کرملین در اظهاراتی با بیان اینکه روسیه امیدوار است کشورهای اروپایی و کی‌یف در نهایت به دنبال راه‌ حلی مسالمت‌آمیز برای پایان دادن به جنگ در اوکراین باشند، تاکید کرد: اما در حال حاضر اروپا بر ادامه این جنگ تمرکز کرده است.

به گزارش بامداد جمعه ایرنا از خبرگزاری تاس، پسکوف در جریان یک نشست خبری در مسکو با اشاره به تداوم همکاری آمریکا با کشورهای اروپایی و اوکراین برای دستیابی به صلح، اظهار کرد: ما مایلیم شاهد گرایش اروپا و اوکراین به تلاش‌های صلح‌طلبانه باشیم اما متأسفانه شاهد اصرار اروپا بر تداوم درگیری هستیم.

پسکوف همچنین در واکنش به سفر یک هیات بلندپایه اوکراینی به فرانسه گفت: این هیات احتمالاً دیدارهایی با نمایندگان آمریکا و ائتلاف موسوم به «مشتاقان» در خصوص جنبه‌های مختلف توافق صلح خواهد داشت.

سخنگوی کرملین در ادامه با تائید این موضوع که ولادیمیر پوتین در روز ۱۱ آوریل (۲۲ فروردین) در سن‌پترزبورگ با استیو ویتکاف نشستی طولانی داشت و دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا در جریان محتوای گفت‌ وگوهای مطرح شده در آن نشست قرار گرفته است، یادآور شد: اما در نشست پوتین و ویتکاف بحثی درباره دیدار آتی روسای جمهور روسیه و ایالات متحده مطرح نشده است.

به گزارش ایرنا، تمی بروس سخنگوی وزارت خارجه آمریکا پیش‌تر اعلام کرده بود که مارکو روبیو وزیر خارجه و استیو ویتکاف نماینده ویژه آمریکا در امور خاورمیانه از ۱۶ تا ۱۸ آوریل (۲۷ تا ۲۹ فروردین ماه) برای مذاکره با همتایان اروپایی خود به فرانسه سفر خواهند کرد تا هدف ترامپ رئیس جمهور را برای پایان دادن به جنگ روسیه و اوکراین و توقف خونریزی پیش ببرند.

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا افزود: ویتکاف و روبیو در پاریس همچنین در مورد راه‌های پیشبرد منافع مشترک در منطقه گفت‌ وگو خواهند کرد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha