سرمربی تیم فوتبال یاران شهید هادی البرز: بدون باخت به لیگ دسته سوم صعود کردیم

کرج - ایرنا - سرمربی تیم فوتبال یاران شهید هادی البرز گفت: با بردهای پیاپی در همه بازی‌ها در این فصل, صعود زودهنگام خود به لیگ دسته سه را قطعی کردیم.

به گزارش ایرنا، سرمربی تیم فوتبال یاران شهید هادی روز جمعه در گفت‌وگو با ایرنا گفت: در این فصل با چالش‌های مختلف مواجه بودیم اما با کمک مدیرعامل ، کادر فنی و بازیکنان موفق شدیم به لیگ دسته سوم کشور صعود کنیم.

صعود تیم فوتبال یاران شهید هادی البرز به لیگ دسته سوم

«آرش ایزدبین» فصل فوتبالی این تیم را یک فصل پرچالش دانست و افزود: در این فصل سعی کردیم بازی به بازی پیش‌ برویم و تا این مرحله از بازی‌ها موفق عمل کردیم و توانستیم در ۲ هفته مانده به پایان رقابت‌ها صعودمان را قطعی کنیم.

وی درخصوص چالش‌های این تیم در فصل جاری گفت: این فصل با مشکل زمین تمرین مواجه بودیم. این چالش در حالی پیش روی تیم ما بود که هیأت فوتبال استان البرز برای در اختیار گذاشتن زمین تلاش خود را به‌ کار گرفت اما به دلایل مختلف ناچار به تمرین در چمن مصنوعی شهرستان وردآورد بودیم.

وی تصریح کرد: در حال حاضر تیم یاران شهید هادی با همت بازیکنان و کادر فنی، تنها تیم بدون باخت در بین ۶۰ تیم حاضر در لیگ دسته چهارم کشور است و امیدوارم بتوانیم این رکورد را در ۲ هفته پایانی این رقابت‌ها نیز حفظ کنیم.

سرمربی تیم یاران شهید هادی در خصوص برنامه‌های آینده این تیم نیز گفت: هشتم اردیبهشت، به محض اتمام بازی‌های لیگ، یک ماه استراحت خواهیم داشت و بعد از نقل و انتقالات، تمرین‌های خود را آغاز می‌کنیم.

ایزدبین گفت: با حمایت هیأت مدیره باشگاه، تلاش می‌کنیم تیمی پرقدرت روانه رقابت‌های دسته سوم کشور کنیم و در آن سطح هم حرف برای گفتن داشته باشیم.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha