سرمربی ملوان: درس می‌گیریم و برای بازی با سپاهان آماده می‌شویم

تبریز- ایرنا- سرمربی تیم فوتبال ملوان بندرانزلی پس از شکست سه بر صفر برابر تراکتور، گفت: باید از این بازی درس بگیریم و برای بازی هفته آینده برابر سپاهان آماده شویم. 

به گزارش ایرنا، مازیار زارع جمعه شب در نشست خبری بعد از بازی با تراکتور، اظهار کرد: تراکتور در این بازی با فوتبالی که انجام داد، مستحق بُرد بود، همانطور که ما در هفته گذشته سه گل زدیم و مستحق بودیم.

وی افزود: تا دقیقه ۴۵ به رغم فشاری که از سوی تماشاگران بود، بازی را به خوبی کنترل کردیم و به تراکتور موقعیت چندانی ندادیم اما با اتفاقاتی که در دقایق پایانی افتاد و در نیمه دوم، تراکتور فوتبال بهتری انجام داد و به این تیم تبریک می‌گویم.

وی گفت: برابر تماشاگران و تیم پرمهره تراکتور بازی کردن سخت است و تیم ما در حال و هوای برد بازی قبلی نبود و هر بازی برای ما فرق دارد.

زارع گفت: اگر یک حق رای داشته باشم، می‌گویم که بازیکن تراکتور می‌توانست اخراج شود زیرا دروازه بان بیرون از محوطه جریمه بود.

وی افزود: برنامه ما این بود که خیلی سریع از منطقه دور شویم و به زمین تراکتور برویم و بازی مستقیم انجام دهیم زیرا می‌دانستیم تراکتور، پرس‌های خوبی به خصوص در زمین خود دارد.

با نتیجه دیدار امروز، تراکتور با ۵۸ امتیاز موقعیت خود را در جدول تثبیت کرد و ملوان با ۳۶ امتیاز در رده ششم جدول باقی ماند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha