به گزارش جمعه شب ایرنا، رضا شکاری بازیکن تیم فوتبال سپاهان پس از برتری دو بر صفر تیمش برابر پرسپولیس در هفته بیستوهفتم لیگ برتر، اظهار داشت: برای پرسپولیس و استقلال ناراحت هستم که نتوانستند خوب نتیجه بگیرند. امیدوارم فصل بعد روند مثل سابق باشد و دوباره استقلال، پرسپولیس و سپاهان در کورس رقابت باشند.
وی افزود: امیدوارم آخر فصل اتفاقات خوبی برای سپاهان رخ دهد. خیلی خوشحالم که یک سال دیگر با سپاهان قرارداد بستم.
بازیکن سپاهان در مورد سرمربی این تیم، گفت: پاتریس کارترون این تیم را جمع نکرده، ولی خوشبختانه از زمانی که آمده نتایج خوبی گرفته است.
شکاری در مورد اعتراض به داور، یادآور شد: من اصلا به داور توهین نکردم. فقط به کارت زردی که به من نشان داد معترض بودم.
وی درباره بحث مالی باشگاه، اظهار کرد: اصلا در مورد این موضوع دخالت نمیکنم چون باشگاه سپاهان حرفهای است. از لحاظ زیرساختی فوقالعاده هستیم و خوشحالم در این تیم حضور دارم.
بازیکن سپاهان، تصریح کرد: تنها تیمی هستیم که در دو جام حضور داریم. و در دو جام هم مدعی هستیم. در حالحاضر ما تمرکز روی بازی ملوان داریم و امیدوارم بتوانیم پیروز شویم.
شکاری در خصوص قهرمانی احتمالی تراکتور گفت: اگر آنها قهرمان شدند تبریک میگویم چون آنها برای اولین بار قهرمان لیگ میشوند، اما ما هنوز فرصت داریم که قهرمانی را به دست آوریم.
نظر شما