بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

یک پنالتی باید به نفع سپاهان گرفته می‌شد/ توهین و بی احترامی در حضور هواداران خانم شاهد نبودیم

منبع : باشگاه خبرنگاران جوان
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : شنبه 30 فروردین 1404 | 7:09

نوذر رودنیل کارشناس داوری درباره قضاوت داور بازی پرسپولیس و سپاهان در هفته بیست و هفتم لیگ برتر فوتبال توضیحاتی را بیان کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مریم طایفه – نوذر رودنیل کارشناس داوری  در گفت و گو با خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان درباره قضاوت  موعود بنیادی فر  در بازی پرسپولیس و سپاهان در هفته بیست و هفتم لیگ برتر فوتبال اظهار کرد: همه اخطار‌ها  به خصوص  اخراج مربی سپاهان درست بود. هر  ۲ گل  سپاهان سالم بودند. در دقیقه ۴ بازی،  به درستی آفساید علیپور گرفته شد و  داور مسابقه به سرمربی پرسپولیس اخطار داد درست بود. در دقیقه ۱۰ بازی، یک توپ به دست میلاد محمدی برخورد کرد و دستش باز  و از بدنش جدا شده بود و نمی‌دانم چرا VAR و بنیادی فر دقت نکردند و  ضربه کرنر اعلام کردند .   این خطای پنالتی بود و دست بازیکن پرسپولیس  خیلی باز بود و به زیر توپ زد.  

او افزود: در دقیقه ۳۴ بازی، در محوطه جریمه پرسپولیس  و کمک داور ویدیویی درست بود و خطایی رخ نداد تا ضربه پنالتی گرفته شود.   در دقیقه ۴۸ بازی، برخورد توپ با دست مدافع پرسپولیس  خطای هند نبود، چون دستش به بدنش چسبیده بود. سروش رفیعی در  دقیقه ۵۸ بازی شانس آورد که داور به او کارت نداد و او پایش را  روی پای بازیکن سپاهان گذاشت و اگر داور به او اخطار می‌داد در دقیقه ۷۵ که اخطار گرفت در آن صورت کارت دومش را می‌گرفت و اخراج می‌شد.   در دقیقه ۸۴، خطا بر روی بازیکن پرسپولیس  در نزدیک کمک داور  دوم صورت گرفت، اما داور خطا نگرفت. وقت اضافه نیمه اول ۹ دقیقه بود که درست بود و وقت اضافه نیمه دوم ۷ دقیقه بود که  داور ۹ دقیقه باید می‌گرفت که نگرفت.  

رودنیل گفت:  اگر از صحنه پنالتی دقیقه ۱۰ بگذریم، تصمیم داور و کمک هایش درست بود و با وجود اینکه حساسیت بازی بالا بود،   اتفاق مهمی رخ نداد.  

کارشناس داوری بیان کرد: تماشاگران خیلی خوب تشویق می‌کردند و  لیزر و  پرتاب شی را شاهد نبودیم. اگر من تصمیم گیرنده بودم می‌گفتم دیگر همیشه در بازی ها، خانم‌ها بیایند و آقایان نیایند، چون واقعا محترمانه برخورد کردند و تیم خود را تشویق کردند و بی احترامی و توهینی هم صورت نگرفت.  

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *