۳۰ فروردین ۱۴۰۴، ۲۱:۵۴
کد خبر: 85808238
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

کافو: آنچلوتی متخصص قهرمانی و درهای برزیل روی او باز است

تهران- ایرنا- اسطوره تیم ملی برزیل از حضور سرمربی ایتالیایی رئال مادرید روی نیمکت سلسائو استقبال کرد.

به گزارش شنبه‌شب ایرنا، با توجه به حذف رئال مادرید از لیگ قهرمانان اروپا، گمانه‌زنی‌ها درباره جدایی کارلو آنچلوتی بالا گرفته است و از تیم ملی برزیل به عنوان مقصد احتمالی او نام برده می‌شود.

برزیل پس از شکست چهار بر یک مقابل آرژانتین در هفته چهاردهم انتخابی جام جهانی ۲۰۲۶ و برکناری دوریوال جونیور، بدون سرمربی است. برزیل با ۲۱ امتیاز در رده چهارم جدول منطقه آمریکای جنوبی قرار دارد.

البته آنچلوتی امروز تاکید کرد که با رئال قرارداد دارد و به پیشنهاد برزیل یا تیمی دیگر فکر نمی‌کند. با این حال برزیلی‌ها از حضور او روی نیمکت سلسائو استقبال می‌کنند.

کافو، یکی از بهترین مدافعان راست تاریخ فوتبال جهان دراین‌باره گفت: اگر آنچلوتی بیاید، از او استقبال می‌شود.

وی با این حال درباره واکنش منفی سرمربی ایتالیایی، اظهار داشت: نمی‌دانیم که او می‌آید یا نمی‌آید، در رئال مادرید می‌ماند یا خیر. این یک علامت سوال بزرگ است که آیا او قرار است به تیم ملی برزیل بیاید یا نه. او مربی بسیار باهوشی است، همه دوستش دارند، مربی فوق العاده‌ای است که متخصص قهرمانی و هر جا که رفته، پیروز شده است. امیدواریم که او بتواند تصمیمش را بگیرد.

کافو که در میلان زیر نظر آنچلوتی بازی کرد، درباره وی اضافه کرد: من این فرصت را داشتم که به مدت پنج سال در میلان با او باشم. این پنج سال فوق‌العاده بود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha