فوری؛ رضا درویش استعفا کرد

رضا درویش، مدیرعامل پرسپولیس از سمت خود استعفا کرد.

فوری؛ رضا درویش استعفا کرد

به گزارش منیبان؛ در جلسه فوق‌العاده هیئت‌مدیره باشگاه پرسپولیس که شامگاه ۲۹ فروردین ۱۴۰۴ برگزار شد، رضا درویش، مدیرعامل این باشگاه، از سمت خود استعفا کرد.

این تصمیم در پی شکست مقابل سپاهان و از دست رفتن شانس کسب قهرمانی اتخاذ شد. پرسپولیس در این فصل چهار جام را از دست داد. حذف از لیگ نخبگان آسیا در مرحله گروهی، باخت برابر سپاهان در سوپرجام، حذف در جام حذفی با شکست برابر سپاهان و فاصله این تیم با صدرجدول لیگ برتر، ناکامی‌های عمده رضا درویش محسوب می‌شوند.

پیشنهاد ویژه

اعضای هیئت‌مدیره پرسپولیس در لحظات اولیه استعفا، آن را پذیرفتند و قرار است روز دوشنبه 1 اردیبهشت ۱۴۰۴ درباره تأیید نهایی یا رد آن تصمیم‌گیری کنند.



شایان ذکر است پیمان حدادی عضو هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس از جریمه 10 درصدی بازیکنان و اعضای کادر فنی تیم فوتبال پرسپولیس به دلیل نتایج ضعیف خبر داده است.اتفاقی که در نیم فصل نیز رخ داده بود و با این حساب، 20 درصد از قرارداد بازیکنان و کادرفنی پرسپولیس شامل جریمه شده است..

منبع: طرفداری

ت ت
کدخبر: 271596 تاریخ انتشار
منبع طرفداری
در رسانه های دیگر بخوانید
ارسال نظر

پربیننده‌ترین