بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

واکنش فدراسیون فوتبال به اظهارات عابدینی راجع به قلعه نویی

منبع : خبرورزشی
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : دوشنبه 1 اردیبهشت 1404 | 15:30

سخنگوی فدراسیون فوتبال کشورمان در گفت و گویی به صحبت های امیر عابدینی درباره امیرقلعه نویی واکنش نشان داد.

به گزارش خبرورزشی، امیر عابدینی روز گذشته در مصاحبه‌ای مدعی شد اگر در انتخابات اخیر فدراسیون فوتبال رأی می‌آورد و رئیس فدراسیون می‌شد، در همان هفته اول امیر قلعه‌نویی را از سمت سرمربیگری تیم ملی برکنار می‌کرد، چرا که سرمربی تیم ملی ایران علیه او در انتخابات فعالیت کرد، کاری که به زعم عابدینی در شأن سرمربیگری تیم ملی نیست.

سیدامیرمهدی علوی سخنگوی فدراسیون فوتبال در گفت‌وگویی درباره اظهارنظر عابدینی گفت: با کسب رخصت از پیشکسوتان، مربیان و مدیران ارزنده‌ای که در این سال‌ها به جامعه فوتبال خدمت کردند، باید نکاتی را بگویم.

وی افزود: عابدینی در مصاحبه‌ اخیرش درباره سرمربی تیم ملی نکاتی را مطرح کرده که فکر می‌کنم باید به مصاحبه یک تا دو سال پیش ایشان که گفته بود قلعه‌نویی پخته شده و شایسته تیم ملی است، اشاره کرد که خالی از لطف نیست. در اینجا باید به این شعر معروف اشاره کنیم که در خانه اگر کس است، یک حرف بس است!

بیشتر بخوانید: سرمربی تیم ملی می خواست رقبا را فریب بدهد، برکنارش کردند!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *