دوشنبه 08 ارديبهشت 1404 - Mon 28 Apr 2025
بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
  • اشتباهات امت و سرنوشت تاریخی شیعه

  • مسئولان هرگونه سهل‌انگاری یا تعمّد را کشف و بر طبق مقررات پیگیری کنند

  • اخبار لحظه به لحظه از وضعیت بندر شهید رجایی بندرعباس /شمار جانباخته ها به ۲۸ نفر رسید/کمک رسانی نیروی های امدادی ( هلال احمر ، سپاه ، ارتش ، کمک های مردمی ) +عکس و فیلم

  • از روند مذاکرات راضی هستیم/مذاکرات این‌بار جدی‌تر بود/از جلسۀ آینده حدس می‌زنم که کارشناس سازمان انرژی اتمی اضافه شود

  • توضیحات سخنگوی وزارت امور خارجه درباره برگزاری دور سوم مذاکرات غیرمستقیم ایران-آمریکا/ عکس و فیلم

  • ترامپ به گوسفندی شبیه است که «ماسک گرگ» بر چهره زده است / آمریکا اگر در لاف گزاف خود برای حمله نظامی به ایران کمترین احتمال موفقیتی داشت، لحظه‌ای درنگ نمی‌کرد

  • راهبرد ما در مذاکره شفافیت هسته‌ای و رفع تحریم‌هاست/ حمایت از غزه و وحدت در جامعه از اصول اساسی ماست

  • این پیام‌ها نباید بی‌پاسخ بمانند‌!

  • تاریخ پرداخت متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان مشخص شد

  • سپاه‌؛ مولود انقلاب،حافظ جمهوریت

  • بودجه دانشگاه‌ها قطع شد/تاوان «نه به کودک‌کشی» در آمریکا +عکس و فیلم

  • پیشاهنگ مذاکره، از عبرت اعتماد به آمریکا می گوید

  • دومینوی خبرهای بد برای اسرائیل

  • تفاوت نگاه ما و آمریکا به مذاکره

  • سایه وحشت جولانی بر سر «عید پاک» مسیحیان سوریه +عکس

  • آخرین نقاشی پایتخت 7 به زودی

  • شهادت سرباز گمنام امام زمان (عج)

  • چالش هسته‌ای و پاشنه‌آشیل آمریکا

  • ترامپ با صدای بلند فکر می‌کند!

  • اجرایی کردن شعار سال، دستور کار جدی سه قوه باشد/ دنیای اسلام باید یک حرکت جدی مقابل جنایات بی‌سابقه باند تبهکار در غزه انجام دهد+ عکس و فیلم

  • بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
    |ف |
    | | | |
    کد خبر: 399497
    تاریخ انتشار: 01/ارديبهشت/1404 - 18:11

    خاک جزیره هرمز ثبت ملی می‌شود

    مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان هرمزگان از تلاش برای ثبت ملی خاک جزیره هرمز خبر داد.

    خاک جزیره هرمز ثبت ملی می‌شود

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از مهر

    محمد محسنی مدیر کل میراث فرهنگی و گردشگری استان هرمزگان اظهار کرد: جزیره هرمز به دلیل تنوع بالا زیست محیطی و نیز منحصر به فرد طبیعت آن یکی از مهمترین و ارزشمندترین جاذبه‌های گردشگری استان هرمزگان در منطقه خلیج فارس محسوب می‌شود.

    مدیر کل اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان هرمزگان ادامه داد: با توجه به این مهم در سفر اخیر رئیس سازمان محیط زیست کشور به استان و بازدید ایشان از ظرفیت‌های جزیره هرمز، مقرر شد با همکاری مشترک محیط زیست نسبت به ثبت منظر تاریخی _ طبیعی این جزیره در فهرست میراث ملی کشور اقدام کنیم.

    وی اذعان داشت: با توجه به حضور انبوه گردشگران و طبیعت گردان به این جزیره، ثبت منظر تاریخی_ طبیعی این جزیره می‌تواند زمینه ساز حفاظت هر چه بیشتر این جزیره و در نهایت توسعه پایدار گردشگری در این منطقه از خلیج فارس باشد.

    وی خاطرنشان ساخت: ضرورت‌عدم آسیب به محیط زیست جزیره توسط گردشگران ناآگاه مورد توجه قرار گرفته است که این امر از طریق نظارت و آموزش تحقق خواهد یافت.

    محسنی در ادامه گفته‌های خود با اشاره به اینکه خدمت‌رسانی به گردشگران ورودی به جزیره هرمز و ایجاد زیرساخت‌های گردشگری در اولویت کاری این اداره‌کل قرار دارد، افزود: خدمات‌رسانی به گردشگران و روند ایجاد زیرساخت‌های گردشگری در جزیره هرمز را پیگیری می‌کنیم.

    این مقام مسئول در استان هرمزگان، تصریح کرد: در همین راستا، فرایند سرمایه‌گذاری در جزیره هرمز را تسهیل می‌کنیم و با توجه به حجم بالای ورود گردشگران به جزیره هرمز در نظر داریم با اعمال مدیریت قوی در این جزیره، نسبت به توسعه گردشگری در هرمز اقدامات مؤثری انجام دهیم.

    مدیر کل اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان هرمزگان یادآور شد: براساس برنامه ریزی‌های صورت گرفته در جزیره هرمز علاوه بر خدمات جزیره گردی و تماشای کوه‌های رنگین و سواحل سرخ جزیره، انواع خدمات تفریحات دریایی و غواصی نیز توسط سرمایه گذاران بخش خصوصی مستقر در جزیره به مسافران ارائه می‌شود.

    وی همچنین وجود قلعه پرتغالی‌های جزیره هرمز را به عنوان بزرگترین قلعه پرتغالی‌ها در خلیج فارس یکی از مهمترین جاذبه‌های جزیره هرمز عنوان کرد و بیان داشت: این قلعه همواره در طول سال پذیرای بازدید گردشگران است.

    محسنی جزیره هرمز را بهشت زمین‌شناسی ایران نامید و عنوان کرد: وجود خاک‌های رنگین با طیف بیش از ۷۰ رنگ و نیز وجود تنها خاک خوراکی دنیا در این جزیره، باعث شده تا جزیره هرمز به مکانی منحصر به فرد در خلیج فارس در زمینه گردشگری تبدیل شود.

    مدیر کل اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان هرمزگان بر ضرورت حفاظت از خاک رنگی جزیره هرمز به عنوان ثروت ارزشمند جزیره تأکید کرد.

    به گفته وی، طبیعت منحصر به‌فرد جزیره هرمز و معرفی هر چه بیشتر جاذبه‌های جزیره طی سال‌های اخیر باعث رونق چشمگیر گردشگری در جزیره شده، به گونه‌ای که در حال حاضر حتی یک نفر در جزیره بیکار نیست و همه مردم هرمز در سود اقتصادی صنعت گردشگری سهیم هستند.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما