به روز شده در
کد خبر: ۱۰۴۸۹

علیخانی: تلاش کردیم اما در گروه سختی قرار داشتیم

کاپیتان تیم والیبال زنان سایپا گفت: در گروه سختی قرار داشتیم و با تمام توانایی خود جنگیدیم که از سد نماینده‌های چین و ویتنام گذر کنیم.

علیخانی: تلاش کردیم اما در گروه سختی قرار داشتیم

مرحله مقدماتی نخستین دوره لیگ قهرمانان زنان آسیا روز سه‌شنبه دوم اردیبهشت به پایان رسید و هشت تیم صعود کننده به مرحله یک چهارم نهایی این رقابت‌ها مشخص شدند.

شبنم علیخانی، کاپیتان تیم والیبال سایپا، درباره عملکرد نماینده ایران در مرحله مقدماتی این رقابت‌ها گفت: ابتدا خدا قوت به بازیکنان و کادر فنی سایپا می‌گویم. یک ماه به طور مداوم صبح و بعدازظهر برای حضور در لیگ قهرمانان زنان آسیا تمرین کردیم.

وی افزود: متأسفانه در گروه سختی قرار گرفتیم و با تمام توانایی خود جنگیدیم که بتوانیم از سد نماینده‌های چین و ویتنام گذر کنیم، اما نشد.

علیخانی در خصوص دیدار تیم سایپا مقابل بایک موتور چین تصریح کرد: بازی نسبتاً خوبی مقابل چین داشتیم اما یک جاهایی با اشتباهات فردی نتیجه بازی را واگذار کردیم.

مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان زنان آسیا روزهای پنج‌شنبه و جمعه (چهارم و پنجم اردیبهشت) با چهار دیدار پیگیری خواهد شد.

تیم سایپا ایران با پذیرش دو شکست مقابل حریفانی از چین و ویتنام در مرحله مقدماتی به کار خود در این رقابت‌ها پایان داد.

ارسال نظر

آخرین اخبار