بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

مدافع مصدوم در اختیار کادرفنی پرسپولیس

منبع : مشرق نیوز
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : شنبه 6 اردیبهشت 1404 | 13:56

کادر پزشکی تیم فوتبال پرسپولیس، بازیکن مراکشی تیم را برای تمرینات و مسابقه در اختیار کادر فنی قرار داد.

به گزارش مشرق، با اعلام دکتر فرید زرینه، ایوب العملود برای تمرینات و مسابقه در اختیار کادر فنی قرار داده شد.

رئیس کمیته پزشکی پرسپولیس اضافه کرد: گروه پزشکی با اقدامات خود این بازیکن را زودتر از زمان تعیین شده به شرایط بازی برگرداند.

برای این منظور تلاش اعظم معادی فیزیوتراپیست جای تقدیر دارد. او روزی دو جلسه روی این بازیکن کار کرد تا وی را هر چه سریع‌تر آماده کند.

بازیکن نیز همکاری خوبی انجام داد به گونه‌ای که در زمان سفر به کشورش برنامه‌های درمانی و فیزیوتراپی را دنبال می‌کرد.

برای این منظور کلینیکی که به آن مراجعه کرده بود و فیزیوتراپیست آن در تماس با ما برنامه درمانی را اخذ نمود و به اجرا گذاشت.

کافه مدیا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *