۶ اردیبهشت ۱۴۰۴، ۱۴:۰۴
کد خبر: 85814382
T T
۳ نفر

برچسب‌ها

زمان انتخاب کادر فنی تیم ملی تکواندو بانوان مشخص شد

۶ اردیبهشت ۱۴۰۴، ۱۴:۰۴
کد خبر: 85814382
زمان انتخاب کادر فنی تیم ملی تکواندو بانوان مشخص شد

تهران- ایرنا- دبیر کل فدراسیون تکواندو و مدیرفنی تیم‌های ملی گفت: پس از بازگشت تکواندوکاران از چین، نشست کمیته فنی جهت انتخاب سرمربی و اعضای کادر فنی تیم ملی بانوان برگزار می‌شود.

اصغر رحیمی روز شنبه در گفت‌وگو با ایرنا در خصوص عملکرد تکواندوکاران ایران در جام ریاست فدراسیون جهانی که به میزبانی چین برگزار شد، اظهار کرد: در این پیکارها به ۴ مدال طلا، یک نقره و هشت برنز رسیدیم که از نظر مدالی عملکرد مناسبی است، اما از لحاظ جمع‌آوری امتیازات، انتظار بیشتری از بچه‌ها داشتم.

وی گفت: این اعزام با دو هدف انجام شد. ابتدا اینکه کادر فنی تیم‌های ملی مردان و بانوان، داشته‌های خود و توان بازیکنان را برای مسابقات قهرمانی جهان که آبان‌ماه در چین برگزار می‌شود، شناسایی کنند. مسابقات جهانی دارای ۱۴۰ امتیاز رنکینگ المپیکی است و اهمیت بسیار بالایی دارد.

دبیرکل فدراسیون تکواندو، تصریح کرد: بنابراین هدف اصلی شناسایی بچه‌ها بود تا در مسابقات توان خود را نشان داده و هدف دوم این بود بتوانند در جام ریاست فدراسیون جهانی، امتیاز جمع‌ کنند.

مدیر فنی تیم‌های ملی تکواندو، گفت: همچنین تیرماه یونیورسیاد را در پیش داریم که در نهایت عملکرد بازیکنان در جام ریاست فدراسیون جهانی و یونیورسیاد بررسی خواهد شد تا ترکیب تیم ملی مردان و بانوان برای حضور در قهرمانی جهان مشخص شود.

وی در خصوص اینکه مسابقات انتخابی برگزار می‌شود یا خیر، پاسخ داد: فکر می‌کنم بالای ۹۰ درصد ترکیب تیم ملی پس از یونیورسیاد بسته شود و اگر در وزنی شرایط دو بازیکنان برابر شود، آن زمان انتخابی خواهیم داشت.

رحیمی در خصوص اینکه تکلیف کادر فنی تیم ملی بانوان چه زمانی مشخص خواهد شد؟ عنوان کرد: پس از بازگشت تیم از چین، جلسه کمیته فنی برگزار می‌شود تا سرمربی و اعضای کادر فنی تیم ملی بانوان مشخص شوند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha