تمرین پنالتی آبی ها قبل از مصاف با پیکان!
منبع : خبرورزشی
سرمربی موقت استقلال قبل از بازی با پیکان در مرحله یک چهارم نهایی جام حذفی پنالتی زن های تیمش را مشخص کرد.
به گزارش خبرورزشی، در آخرین جلسه تمرینی استقلال که روز گذشته برگزار شد، تمرینات ویژه ضربات پنالتی زیر نظر مستقیم جباری انجام شد.
در جام حذفی احتمال رفتن بازی به ضربات پنالتی هست و جباری می خواست بازیکنان از نظر ذهنی و فنی آمادگی کامل داشته باشند و در صورت رسیدن بازی به این مرحله حساس، بتوانند با تمرکز بالا و تصمیمگیری درست، ضربات خود را به خوبی بزنند.
این موضوع نشان می دهد که خیال جباری از پیروزی برابر پیکان در ۹۰ دقیقه راحت نیست و به همین دلیل هم فکر کشیده شدن بازی به ضربات پنالتی را کرده است.
استقلال بعد از پشت سرگذاشتن فصلی کابوس وار امشب در شرایطی به مصاف پیکان می رود که آبی ها امیدوار هستند با قهرمانی در جام حذفی بتوانند سهمیه حضور در لیگ سطح ۲ آسیا را کسب کنند.
اینجا را ببینید: فقط زنان استقلالی به تیمشان امیدوار هستند!