بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

آنچلوتی: از نبردن جام ناراحتم/ شاید در رئال مادرید بمانم

منبع : باشگاه خبرنگاران جوان
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : یکشنبه 7 اردیبهشت 1404 | 8:31

سرمربی رئال مادرید پس از ناکامی در کسب کوپا دل ری گفت: از نبردن جام ناراحت هستم، اما هیچ‌چیز برای شکایت نیست. تمام تلاشمان را کردیم.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ سجاد هدایت پورکارلو آنچلوتی سرمربی تیم فوتبال رئال مادرید پس از شکست ۳ – ۲ مقابل بارسلونا در فینال کوپا دل ری در نشست خبری درباره اشتباه براهیم دیاز گفت: براهیم فکر می‌کرد که مودریچ توپ را در عمق بازی کرده است، اما قرار بود به پای او برود. گاهی اوقات این اتفاق می‌افتد.

او درباره ناکامی در کوپا دل ری بیان کرد: از نبردن جام ناراحت هستم، اما هیچ‌چیز برای شکایت نیست. تمام تلاشمان را کردیم.

سرمربی رئال مادرید درباره عملکرد امباپه گفت: او خیلی خوب وارد زمین شد، گل تساوی را زد، موقعیت‌های زیادی داشت، اما او شرایط بازی در ۹۰ دقیقه را ندارد و به همین دلیل ترجیح دادم او را در نیمه دوم به بازی بفرستم.

او درباره آینده اش در رئال مادرید بیان کرد: شاید در رئال مادرید بمانم، شاید هم بروم، باید ببینیم چه اتفاقی خواهد افتاد.

کارلتو ادامه داد: ما دو روز وقت داریم برای استراحت و بعد از آن برای دو بازی مهم مقابل سلتاویگو و بارسلونا آماده می‌شویم.

سرمربی کهکشانی ها از پاسخ به سئوالاتی درباره داوری جنجالی این بازی خودداری کرد.

 

کافه مدیا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *