فلیک: بارسلونا فقط ۱۱ بازیکن ندارد / برتری مقابل رئال‌مادرید غرورآفرین است

تهران- ایرنا- سرمربی تیم فوتبال بارسلونا گفت: تیم بارسلونا فقط ۱۱ بازیکن ندارد و امروز با حضور این هواداران در ورزشگاه این موضوع به همه ثابت شد.

به گزارش روز یکشنبه ایرنا، هانسی فلیک سرمربی تیم فوتبال بارسلونا بعد از برتری ۳ بر ۲ مقابل رئال مادرید در فینال کوپادل‌ری(جام حذفی) که شب گذشته برگزار شد، اظهار داشت: باورنکردنی بود. همه ما به این تیم افتخار می‌کنیم و این یک پیروزی بزرگ برای ماست. آنها سزاوار این موفقیت هستند. این تیم فقط ۱۱ بازیکن اصلی نیست. امروز این موضوع به همه ثابت شد. همه می‌توانند کار بزرگی انجام دهند و من امروز بسیار مغرورم.

وی در پاسخ به این سوال که آیا پیامی برای هواداران بارسلونا دارید؟ گفت: برای هواداران نیز بسیار خوشحالم و این یک پیروزی بزرگ بود. جو امروز فوق‌العاده بود و هواداران خیابان را پر کردند. داخل استادیوم هم شاهد جوی خارق‌العاده بودیم. این ورزشگاه بی‌نظیر است و این پیروزی شاید اعتماد به نفس بیشتری به ما برای سایر جام‌ها بدهد. هواداران تماشایی بودند. فقط باید به چهره مردم نگاه می‌کردید. جو درخشانی در ورزشگاه وجود داشت.

فلیک در رابطه با عملکرد بازیکنانش به خصوص ژول کونده زننده گل برتری این تیم نیز اظهار داشت: رئال مادرید بازی خیلی خوبی را ارائه داد. او دو موقعیت رئال مادرید را در وقت اضافه گرفت و سپس گل پیروزی را به ثمر رساند، او امروز بی‌نظیر بو من واقعاً برای او خوشحالم.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha