اعلام جرم علیه چند رسانه در زمینه با اخبار مربوط به بندر شهید رجایی

دادستانی تهران علیه چند رسانه و فعالان رسانه‌ای از طیف‌های مختلف سیاسی در رابطه با «انتشار اخبار خلاف واقع در حادثه بندرشهید رجایی» اعلام جرم کرد.

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، قوه قضاییه در این باره اعلام کرد:

بیشتر بخوانید:

وزارت دفاع: محموله نظامی در بندر شهید رجایی نبوده است

روز گذشته و پس از وقوع حادثه ناگوار بندر شهید رجایی بندرعباس که منجر به کشته و زخمی شدن تعدادی از هموطنان شد و خسارت‌هایی را نیز به همراه داشت، دادستانی کل کشور در اطلاعیه‌ای خطاب به فعالان فضای مجازی و رسانه‌ها از آن‌ها خواست از پرداختن به موضوعاتی که امنیت روانی جامعه را مخدوش می‌کند، پرهیز کنند.

در اطلاعیه دادستانی کل کشور تاکید شد که با انتشار هرگونه محتوای خلاف واقع، نشر اکاذیب و توهین اقدام به برهم زدن امنیت روانی جامعه کنند، براساس قانون برخورد مقتضی صورت خواهد.

علی‌رغم تاکیدات صورت گرفته از سوی دستگاه قضایی، معدود رسانه‌ها و اشخاص حقیقی در فضای مجازی با انتشار مطالب خلاف واقع و نشر اکاذیب مبادرت به مخدوش کردن امنیت روانی جامعه کردند.

در راستای برخورد جدی با برهم زنندگان امنیت روانی جامعه، ضمن تشکیل پرونده قضایی برای متخلفان، دادستانی تهران علیه چند رسانه از طیف‌های مختلف سیاسی و فعالان رسانه‌ای که اقدام به انتشار اخبار خلاف واقع کرده‌اند اعلام جرم کرد.

براساس این گزارش، برخی رسانه ها و فعالین مجازی نیز تذکر دریافت کردند.

انتهای پیام/

کد خبر: 1265778

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =