به گزارش گروه فرهنگ و هنر ایسکانیوز، رسانهها منبع اصلی اطلاع رسانی مردم خصوصا در زمان بحران هستند. با توجه به شرایط خطیر کشور پس از حمله ددمنشانه رژیم صهیونیستی، اطلاع از بایدها و نبایدهای رسانه ای بسیار لازم است تا هم اثرگذاری رسانه ها افزایش یابد و هم اینکه دشمن نتواند از فضای رسانه ای سواستفاده کند.
لذا در راستای بهره برداری هرچه بیشتر رسانه ها و اطلاع رسانی دقیق و صحیح به مردم میتواند جهت ایجاد آرامش در اذهان عمومی کمک شایانی کند که در ادامه برخی از نکات جهت استفاده رسانه ای جهت بهره برداری عموم تقدیم آورده شده است.
۱- دشمن به دنبال بزرگ نمایی قدرت خود می باشد و تلاش دارد با ایجاد انگاره قدرت ماورایی، مقاومت های در مقابل خود را کم کرده و فشار مردم و افکار عمومی بر مسئولین را برای پذیرفتن درخواست های خود ایجاد نماید. لذا باید مراقبت شود تا هم در مطالب منتشره این انگاره را تقویت ننماییم و هم اینکه آسیب پذیری های دشمن را پررنگ کنیم.
۲- انتشار شایعات و مطالبی که از صحت آنها اطمینان نداریم بازی در زمین دشمن است. اخبار اصابت های رژیم بدون اطلاع کافی، از همین جمله است و موجب افزایش نگرانی مردم و ایجاد قدرت کاذب برای دشمن می شود.
۳- از انتشار عکس ها و ویدیوهایی که می تواند کشور را تخریب شده و آسیب دیده از حملات دشمن نشان دهد و ایجاد اثرگذاری در مخاطب نماید خودداری شود لذا از مردم عزیز کشورمان درخواست می شود تا از گرفتن هرگونه عکس و فیلم در مناطق آسیب دیده خودداری نمایند.
۴- باید از انتشار هر مطلبی که به انسجام ملی آسیب برساند خودداری کرد و تلاش خود را برای نشان دادن انسجام در کشور به کار گیریم. در همین زمینه ضریب دادن به مطالب افرادی که به نحوی تاکنون مخاطب آنها را همراه حاکمیت نمی دانسته ضرورت دارد.
۵- باید اقدامات تهاجمی کشورمان نسبت به دشمن را پررنگ کنیم و مردم نیز در صفحات شخصی خودشان به این موضوع ضریب دهند.
۶- از انتشار اخباری که از عدم صحت آن اطمینان داریم خودداری شود چرا که باعث عدم اعتماد مردم، دوستان، اطرافیان و دنبال کنندگان خواهد شد و این موضوع در یک جنگ ادامه دار بسیار آسیب رسان است.
۷- باید حملات رژیم به زنان و کودکان به درستی منعکس شود تا مردم با ذات واقعی دشمن قسم خورده آشنا شوند.
۸- نقش آمریکا در حمایت از رژیم شهیونیستی را به تصویر کشیده و مصادیق آن را نشان دهیم. نباید اجازه داد آمریکا نقش پلیس خوب را بازی کند.
۹- خاطرات دفاع مقدس و نتیجه شیرین مقاومت به مردم یادآوری شود.
۱۰- به فرماندهی و فرماندهان جنگ خودمان اعتماد کنیم و از تردید افکنی در موفقیت های کشور در عرصه جنگ پرهیز شود.
۱۱- کلید واژه ایران را در تولیدات خود پررنگ نماییم.
۱۲- باید تبیین شود که وارد جنگ شدهایم و جنگ زد و خورد دارد و برخی موارد اجتناب ناپذیر است و باید برای آن آماده باشیم.
۱۳- اخباری از فضاسازی های دشمن که دروغ بودن آن مشخص می شود به صورت پررنگ در رسانه ها و توسط صفحات شخصی مردم به همه اعلام شود.
۱۴- باید تبیین شود که رژیم صهیونیستی جنگ را آغاز کرده، آن هم در میانه مذاکراتی که در جریان بوده است.
۱۵- امید را به هر طریق که میشود در جامعه زنده نگه داشت.
۱۶- نقش توکل بر خداوند و مدد از قدرت پرودگار برای غلبه بر دشمنان در همه موارد پررنگ مطرح شود. قدرت اصلی ما ایمان مردم به وعده الهی برای پیروزی مومنین است.
۱۷- از خداوند درخواست کمک برای موفقیت رزمندگان اسلام در همه میدان های جنگ را مسئلت نماییم.
انتهای پیام/
نظر شما