سیبیاس: قانونگذاران دموکرات و جمهوریخواه به دنبال محدودسازی توانایی ترامپ برای صدور فرمان حمله به ایران هستند؛توافق کاملی در بین مشاوران رئیسجمهور آمریکا برای حمله به تهران وجود ندارد
قانونگذاران از دو حزب دموکرات و جمهوریخواه در امریکا به دنبال محدودسازی توانایی ترامپ برای صدور فرمان حمله به ایران هستند.

سیبیاس نوشت: دموکراتها و جمهوریخواهان آمریکایی به دنبال محدود کردن توانایی رئیسجمهور برای حمله به تهران هستند.
به گزارش انتخاب، این سناتور ارشد دموکرات از ایالت ویرجینیا در بیانیهای اعلام کرد: «ورود به جنگ با ایران، مگر در صورتی که کاملاً برای دفاع از ایالات متحده ضروری باشد، به نفع امنیت ملی ما نیست.»
به گزارش انتخاب، قانونگذاران از دو حزب دموکرات و جمهوریخواه در امریکا به دنبال محدودسازی توانایی ترامپ برای صدور فرمان حمله به ایران هستند.
توافق کاملی در بین مشاوران ترامپ درمورد حمله به ایران وجود ندارد.
نیویورکتایمز نیز در این خصوص نوشت: ایران موشک های خود را برای پرتاب به سمت پایگاه های آمریکا در صورت تصمیم ترامپ برای ورود به جنگ، آماده کرده است.
دیدگاه تان را بنویسید