سازنده اولین گوشی تاشو دنیا ورشکسته شد و از بازار خداحافظی کرد
اگرچه سامسونگ، موتورولا، گوگل، وانپلاس، اوپو و آنر درحالحاضر سهم عمدهای از فروش گوشیهای تاشدنی در سراسر جهان را در اختیار دارند، هیچکدام از این برندها اولین سازنده گوشی هوشمند تاشدنی در بازار نبودند.
رویول تکنولوژیز (Royole Technologies)، شرکت چینی کمترشناختهشده، اولین گوشی هوشمند تاشدنی تجاری جهان را در سال ۲۰۱۸ عرضه کرد. متأسفانه این شروع زودهنگام کمکی به ماندگاری شرکت نکرد.
براساس گزارش اخیر IT Home، رویول تکنولوژیز پساز بررسی داراییها و بدهیهای فعلی خود، ورشکسته اعلام شد. دادگاهی در شهر شنژن اعلام کرد که این شرکت ازپس تسویه بدهیهای خود نمیتواند بربیاید و داراییهای آن برای پوشش تمام بدهیها کافی نیست.
رویول تکنولوژیز که در سال ۲۰۱۲ تأسیس شد، سرمایهگذاری زیادی روی فناوری نمایشگرهای تاشدنی انجام داد. گوشی تاشو این شرکت، یعنی Royole FlexPai، نمایشگر ۷٫۸ اینچی آمولد با وضوح 1440p و نسبت تصویر ۴:۳ داشت.
برخلاف گوشیهای تاشدنی امروزی، FlexPai نمایشگر تاشو خود را در قسمت بیرونی داشت و حاشیهای ضخیم در یک طرف آن، دوربین سلفی و سنسورها را در خود جای داده بود.
علاوهبر اولین گوشی تاشدنی جهان، رویول تکنولوژیز بهعنوان سازندهی نازکترین نمایشگر رنگی انعطافپذیر جهان، اولین داشبورد منحنی خودرو مبتنیبر الکترونیک انعطافپذیر و اولین پد نوشتن هوشمند مبتنیبر سنسورهای انعطافپذیر شناخته میشود.
رویول تکنولوژیز در سال ۲۰۱۹ با لوئی ویتون همکاری کرد تا خط جدیدی از کیفهای دستی با نمایشگرهای انعطافپذیر داخلی را راهاندازی کند. با وجود چنین دستاوردهایی، این شرکت نتوانست ضررهای خود را جبران کند.
اپل دیرتر از رقبا سوار قطار هوش مصنوعی شد، اما قابلیتهای هوش مصنوعی گوشیهای گوگل و سامسونگ را زیباتر از آنها پیادهسازی کرده است.
آیفون ۱۶ شاید برای سایر دنیا تغییرات هیجانانگیزی نداشته باشد؛ اما برای کاربران ایرانی که بهناچار در دوران آیفون ۱۳ گیر کردهاند، وسوسهانگیز است.
در این مطلب میزان کارمزد کارت به کارت برای مبالغ مختلف به روشهای مختلف در سال ۱۴۰۳ را برای شما فهرست کردهایم.
دادههای کاوشگر وویجر ۲ منبع اصلی دانش ما درباره اورانوس هستند. بااینحال تحلیل جدید این دادهها حقیقتی تازه را درباره این غول یخی آشکار کردهاند.
در بازهی قیمتی زیر ۲۰ میلیون تومان کدام گوشیهای سامسونگ ارزش خرید بالاتری دارند؟ در این راهنمای خرید برای انتخاب بهتر به شما کمک خواهیم کرد.
شیائومی تعداد زیادی کد مخفی برای دسترسی سریع به برخی ویژگیهای کاربری گوشیهایش دارد. کد تست تاچ ال سی دی شیائومی از پرکاربردترین این کدها است.
برای دانلود پکیج apk اپلیکیشنهای اندرویدی از گوگل پلی در کامپیوتر، راهکارهای متعددی وجود دارد که در این مطلب آنها را توضیح میدهیم.
نظرات
0 دیدگاه ثبت شده، نظر تو چیه؟
برای درج نظر وارد شو یا ثبتنام کن
اولین ها همیشه قربانی اشتباهاتشان میشوند و پشت سری هایشان درس میگیرن و موفق میشوند
متاسفانه همیشه اون هایی که نوآوری و خلاقیت دارند از بین میرند نمونه اش ال جی و HTC
مهم اصلا نوآوری و تولید و کیفیت خیلی بالا نیست دوستان
من خودم یکی از کارهای فرعیم زیورآلات و اکسسوری و ساخت چیزای پینترسی و چیزای تک ساخته
اما مشتری به شدت پایین
اما همون محصول با کیفیت پایینتر و مونتاژ ضعیف و ایرادات زیاد تو جاهای دیگ فروش میره
علتشم اینه که کسایی موفقن که خوب میفروشن حالا مهم نیست جنس یا نو اوری یا خلاقیتت چی باشه
همه ضرب المثل اینکه با پنجتا پولدار بگردی شیشمیش تویی رو شنیدین ولی دروغه چون اگر اون ۵ تا بفهمن ۶ امی توی میزننت زمین که خودشون خاص باقی بمونن و تو هم جا این موضوع حاکمه مگر اینکه کارتو به اون ۵ نفر بفروشی
حرف آخر رو همیشه بازار میزنه
تا جایی که من یادمه اولین بار سامسونگ 2013 اولین صفحه نمایش تاشو رو معرفی کرد که منتها برای نمایشگاه بود و در محصول تجاری بکار برده نشد
اینم از اولین سازنده تاشو!
فنای سام میخان دیگع چی بگن؟😂😂
آنچه که یک شرکت تولیدی رو پایدار میکنه کیفیت یا کمیت یا حتی اولین بودن محصول تولیدی نیست ( گرچه کیفیت و کمیت میتونن شرط لازم باشند) ولی شرط کافی نیستند .در واقع شرط اصلی پایداری یک شرکت قدرت و توانمندی بخش فروش و بازاریابی اون شرکته که تبلیغات هم اساس و پایه بازاریابی محسوب میشه .
همین شرکت مذکور رو خیلی از ما نمی شناختیم همین مشخص میکنه که در بازاریابی و تبلیغات ضعیف عمل کرده اند .
اگه یک نگاهی عمیق به سامسونگ و اپل بندازیم و هزینه های تبلیغاتشون رو ببینیم متوجه میشیم چه هزینه سنگینی رو تو تبلیغات انجام دادند