۱۹ فروردین ۱۴۰۴، ۱۶:۴۴
کد خبرنگار: 5504
کد خبر: 85797767
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

پروندهٔ خبری

هشدار دیده بان حقوق بشر سوریه درباره کشتار نظامیان در زندان‌های جولانی

تهران – ایرنا – دیده‌بان حقوق بشر سوریه درباره سرنوشت هزاران نظامی بازداشتی دوره بشار اسد در زندان‌های دولت جدید این کشور به ریاست «ابومحمد جولانی» پس از گذشت ۴ ماه از بازداشت آنها هشدار داد.

به گزارش روز سه‌شنبه ایرنا به نقل از المیادین، دیده‌بان حقوق بشر تاکید کرد: نگرانی‌های جدی درباره کشتار این نظامیان بازداشتی که بدون محاکمه یا حتی مشخص شدن اتهاماتشان در زندان‌های حارم در حومه ادلب، عدرا، حومه دمشق و حما در مرکز سوریه در بازداشت هستند، وجود دارد.

این نهاد حقوق بشری وابسته به گروه های مسلح مخالف بشار اسد، با تاکید بر جدی بودن احتمال کشتار این افراد، خواستار آزادی آنها شد.

اواخر اسفند ماه گذشته، منطقه ساحلی سوریه شاهد حملات تروریست‌های وابسته به حاکمیت جدید سوریه به اهالی این منطقه بوده است.

این در حالی است که نهادهای حقوق بشری اذعان کرده‌اند که بر اثر جنایات تروریست‌های وابسته به دولت ابومحمد جولانی در منطقه ساحلی این کشور، بیش از دو هزار غیرنظامی قتل عام شده‌اند.

به گفته این نهادها، طی حدود ۴۰ کشتار دسته جمعی توسط گروه‌های مسلح در منطقه ساحل سوریه، بیش از هزار نفر قتل عام شده‌اند.

دیده‌بان حقوق بشر سوریه که در طول دهه گذشته در حمایت از گروه های مسلح مخالف بشار اسد فعالیت می‌کرد در این باره گفت: برای از بین بردن مدارک کشتار در مناطق ساحلی سوریه، خیابان‌ها و ساختمان‌ها، شستشو و پیکر کشته‌ها از منطقه انتقال داده شده است.

همچنین منابع محلی سوریه از رها کردن اجساد کشته‌ها در دره‌ها و کوه‌ها با هدف پنهان کردن جنایت‌های اخیر خبر دادند.

برچسب‌ها

پروندهٔ خبری

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha