به گزارش ایرنا از فرانس ۲۴, این درخواست کشورهای آمریکای لاتین در جریان نشست ۳۳ عضو جامعه کشورهای آمریکای لاتین و کارائیب (CELAC) در پایتخت هندوراس که چین نیز در آن حضور داشت، مطرح شد.
یازده رهبر کشورهای آمریکای لاتین و کارائیب از جمله لوئیز ایناسیو لولا داسیلوا رئیس جمهور برزیل و کلودیا شینبام رئیس جمهور مکزیک که بزرگترین اقتصادهای آمریکای لاتین هستند و همچنین گوستاوو پترو رئیس جمهور کلمبیا و شیومارا کاسترو رئیس جمهور هندوراس، در این مذاکرات شرکت کردند.
کاسترو گفت: زمانی که جهان در حال سازماندهی مجدد است، نمیتوانیم بدون اتحاد به مسیر خود ادامه دهیم.
او افزود: آمریکا نقشه اقتصادی خود را دوباره ترسیم کرده است بدون اینکه به مردم آسیب پذیر توجه کند.
شینباوم به نوبه خود گفت که اقتصادهای منطقه باید بازارهای خود را متنوع کنند و بیشتر بر "ادغام و کمک به یکدیگر" تمرکز کند.
به گزارش ایرنا, دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا در پی توقف ۹۰ روزه تعرفه های متقابل خود بر کالاهای کشورهای جهان که وارد خاک آمریکا می شوند، به جز کشور چین که تعرفه آن را افزایش داده است با بیان اینکه «چین می خواهد به توافق برسد اما نمی داند چگونه باید این کار را انجام دهد» گفت: ممکن است توافقی با چین حاصل شود.
رئیس جمهوری آمریکا دوم آوریل ۲۰۲۵ برابر با ۱۳ فروردین ۱۴۰۴ در یک سخنرانی ۴۸ دقیقه ای، بودجه هر آمریکایی، ترازنامه هر شرکت آمریکایی و هر اتحاد جهانی را به هم زد. ترامپ تعرفه جهانی ۱۰ درصدی «پایه» را بر تمامی کالاهای وارداتی به ایالات متحده، در روزی که «روز آزادی» نامیده میشود، اعلام کرد.
او همچنین تعرفه ۲۵ درصدی بر تمام خودروهای تولید خارج که به خاک ایالات متحده آمریکا وارد میشوند، اعمال کرد. ترامپ همچنین از تعرفه ۱۰ درصدی بر کالاهای انگلیسی و ۲۰ درصدی بر کالاهای اتحادیه اروپا در یک برهه خاص تاریخی برای تجارت جهانی رونمایی کرد. ایالات متحده آمریکا برخی از کشورها را با تعرفههای بسیار شدیدتری تا ۵۰ درصد، هدف قرار داد.
نظر شما